Podem denuncia una campanya "bruta i antidemocràtica" per a bloquejar els comptes de Twitter d'Illueca i Lima

Guardar

Acte de campanya d'Unides Podem a València. Imatge de Rober Solsona
Acte de campanya d'Unides Podem a València. Imatge de Rober Solsona

Podem ha denunciat l'"assetjament" que està rebent en els últims dies en Twitter en ser bloquejats per la companyia els perfils tant oficials com personals de la xarxa social, després de rebre denúncies "falses orquestrades per grups d'extrema dreta".

En aquest sentit, la formació ha censurat, a través d'un comunicat, que els comptes del candidat d'Unides Podem - EUPV a la Generalitat, Héctor Illueca, la candidata a l'Alcaldia de València, Pilar Lima, així com membres del seu equip i seguidors estan sent objecte de denúncies "falses coordinades des del grup de Telegram Unga Unga Army i bloquejades per la xarxa social".

La coalició ha assegurat que la companyia Twitter està "permetent aquest assetjament" i bloquejant comptes de candidats en plena campanya electoral, que es produeix "sense que existisca cap motiu o infracció" pels quals es denuncien els tuits i que han començat arran de la polèmica per les burles cap a la candidata a l'Alcaldia en el programa de Pablo Motos, El Hormiguero.

Podemos ha denunciat que hi ha un "intent constant de silenciar als seus candidats", en retirar-los dels debats electorals en els mitjans de comunicació i ara també en la xarxa social Twitter. "Això forma part d'una operació política molt greu que viola les regles de la democràcia a una setmana d'eleccions", ha criticat.

Destacats