Pilar Peris, alcaldessa de Massamagrell

El PP ha pactat amb Vox i amb Veïns i arrabassa l'alcaldia al socialista Paco Gómez

Guardar

Pilar Peris, alcaldessa de Massamagrell
Pilar Peris, alcaldessa de Massamagrell

Pilar Peris, del Partit Popular, s'ha convertit en la nova alcaldessa de Massamagrell, a la comarca de l'Horta Nord, en un canvi de color polític que s'ha produït aquest dissabte durant les investidures municipals. Peris ha obtingut el suport de Vox i de Veïns, la qual cosa li ha permés assumir el lideratge de l'ajuntament.

Després d'un empat en les eleccions municipals entre el PSPV-PSOE i el PP, amb sis regidors cadascun, la clau per a formar govern estava en els independents de Veïns per Massamagrell (VPM). Ni el PSPV, malgrat ser la força més votada, amb el suport de Compromís (dos edils), ni el PP, amb el suport de Vox (un edil), tenien suficients vots per a governar.

Finalment, VPM ha decidit unir-se al bloc de la dreta, conformant un govern de coalició que ha provocat el canvi de color polític a l'Ajuntament de Massamagrell. D'aquesta manera, Paco Gómez, del PSPV, posa fi al seu mandat com a alcalde després de dues legislatures al capdavant del consistori. Cal destacar que en la primera legislatura va compartir l'alcaldia durant dos anys amb el representant de Compromís, Pep Galarza.

Amb aquest canvi en l'alcaldia, s'espera que Pilar Peris i el seu equip implementen noves polítiques i enfocaments en la gestió municipal de Massamagrell. El suport de Vox i Veïns donarà a la nova alcaldessa la majoria necessària per a dur a terme les seues propostes i treballar en benefici dels ciutadans de la localitat. Ara queda per veure quines seran les primeres mesures que prendrà el nou govern i com es desenvoluparà la seua gestió en els pròxims anys.

Arxivat a:

Destacats