Pilar Bernabé substituirà a Gloria Calero com a delegada del Govern

Calero deixa el càrrec per a substituir a Josefina Bueno, actual consellera d'Innovació i Universitats, al Senat

Guardar

Pilar Bernabé
Pilar Bernabé

La regidora d'Esports a l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, substituirà a Gloria Calero com a delegada del Govern en la Comunitat Valenciana. Calero deixa el càrrec per a substituir a Josefina Bueno, actual consellera d'Innovació i Universitats, al Senat.

Bernabé és regidora socialista a l'Ajuntament de València i quarta tinenta d'alcalde en el consistori, a més d'edil d'Esports i de Formació, Ocupació i Envelliment Actiu.

Quasi dos anys en el càrrec

Gloria Calero va ser nomenada delegada del Govern en la Comunitat Valenciana el febrer de 2020. Va nàixer en 1954 i va realitzar els estudis d'infermeria en la Universitat de Múrcia. Ha desenvolupat diferents llocs de gestió com a infermera durant l'exercici de la seua professió, la qual va iniciar en 1974. Des del 2016 va ocupar el càrrec de directora d'Infermeria del Departament de Salut de Sagunt.

Va iniciar la seua carrera política com a regidora d'Igualtat i de Serveis Socials a l'Ajuntament de Sagunt en la legislatura de 1995-1999. Posteriorment, durant la legislatura del 2003-2007, va ser alcaldessa de la ciutat. Així mateix, durant aquest període va formar part com a vocal de la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Entre els anys 2000 i 2004 va ser membre de l'Executiva Federal del PSOE.

Destacats