Partits i polítics valencians condemnen el "terrible" crim de Sueca

Guardar

Façana de l'Ajuntament de Sueca
Façana de l'Ajuntament de Sueca

Diferents polítics valencians i partits han condemnat el "terrible" crim ocorregut aquest diumenge a Sueca, on un home ha matat presumptament al seu fill, d'11 anys, a ganivetades en el seu domicili, i han instat a "bandejar el masclisme" perquè "no pot haver-hi res més cruel en el món".

El mateix alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, en declaracions a Europa Press, s'ha mostrat "consternat" després del crim, ha expressat que els fets els han "deixat a tots amb mal cos" i ha manifestat que la violència vicària "és encara més condemnable".

Des del PSPV, la seua secretària de Justícia i diputada socialista en Les Corts Valencianes, Rosa Peris, en un missatge publicat en el seu perfil en la xarxa social Twitter, ha assenyalat que "no hi ha paraules que permeten acostar-se al terrible dolor d'aquesta mare". "Massa criatures estan en risc per no entendre que un maltractador no és bon pare", ha afegit.

I l'alcalde de Xirivella (València), també diputat socialista en el parlament valencià i membre del Comité Federal del PSOE, Michel Montaner, ha afirmat que "a tots aquells que neguen la violència masclista i la necessitat de protegir la part feble i indefensa els hauria de caure la cara de vergonya" davant aquesta mena de fets.

Compromís també ha condemnat els fets en un missatge publicat en les seues xarxes socials. "Hui, en la nostra terra, la violència masclista torna a deixar-nos gelats. Tot el nostre condol per a la mare víctima de violència vicària i per a la família del xiquet de 10 anys. Fem front al masclisme, bandegem-lo", ha escrit la coalició.

L'alcalde de València, Joan Ribó, en el seu perfil en Twitter, ha expressat la seua repulsa davant aquest "terrible" crim, que ha emmarcat en "l'expressió de la violència masclista amb tota la seua crueltat".

Per part seua, la secretària general del PPCV i portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha mostrat la seua "més absoluta condemna i repulsa davant aquest horrible succés" i ha manifestat el seu desig que "caiga tot el pes de la llei sobre el culpable". "No pot haver-hi res més cruel en el món", ha agregat.

Arxivat a:

Destacats