Oltra afirma que en una societat lliure les dones 'ens sentim segures' i 'impera la cultura de la no violència'

Guardar

Oltracondemnaassassinat
Oltracondemnaassassinat

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha afirmat que una societat decent i lliure "és aquella on es construeixen relacions igualitàries, on les dones ens sentim segures i on impera la cultura de la no-violència".

Oltra ha fet aquestes declaracions en representació del Consell després dels tres minuts de silenci guardats aquest dilluns davant el Palau de la Generalitat en repulsa per l'assassinat a Sagunt de María Soledad, assassinada "pel terrorisme masclista i arrabassada de la seua vida i dels seus plans de futur".

En la concentració han sigut presents el president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau; representants del Consell i de les institucions valencianes i la societat civil.

La vicepresidenta ha recordat que aquesta concentració mostra la unió de la societat valenciana "sempre al costat de les víctimes i enfrontada radicalment contra les actituds masclistes, contra els assassins, contra els maltractadors".

En aquest sentit, ha agraït a totes les persones participants la seua presència "mostrant la millor part d'una societat democràtica, avançada, lliure i decent" i ha reiterat que, fins que no pare, "fins que no erradiquem la violència masclista seguirem ací institucions, entitats, societat civil, tots i totes unides i fortes".

Destacats