Muñoz (PSPV) celebra el pas "de la Gürtel del PP a la Ford i Volkswagen"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, José Muñoz
El portaveu d'Hisenda del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, José Muñoz

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha celebrat hui el pas "de la Gürtel del PP a l'aposta per Ford i Volkswagen en la Comunitat Valenciana", alguna cosa que ha considerat "la metàfora de la bolcada d'un país i d'una Comunitat que ha enterrat la corrupció i la hipoteca reputacional del Partit Popular". Així ho ha manifestat després de conéixer hui que Ford España participarà en la convocatòria d'ajudes del Ministeri d'Indústria en el marc del Perte per a l'electrificació de la indústria de l'automòbil, alguna cosa que ha considerat "una notícia d'importància estratègica per a la nostra economia".

"Enfront d'un PP que va voler convertir a aquesta terra en paradigma del desgovern i el balafiament, aquest Consell ha atret a companyies internacionals com Volkswagen, que instal·larà a Sagunt la seua gigafactoria de bateries, i ha reforçat el seu compromís amb Ford Almussafes", ha destacat Muñoz, i s'ha referit també a la ubicació de seus d'empreses en territori valencià des de 2017 per la deriva catalana. "Mentre el PP va imposar un cordó sanitari a la Comunitat Valenciana, a la qual va presentar com un territori tacat per la corrupció que no rebia si més no les visites de l'expresident Rajoy ni els seus ministres, i en el qual era impossible atraure inversions, aquest Govern ha alçat la llosa reputacional i ha consolidat aquesta terra com un territori seriós que mira al futur amb garanties", ha afegit.

En aquest sentit, ha considerat que "els fets desmunten el mantra de la dreta que el PP gestiona millor l'economia". "No ho diem nosaltres sinó els fets: el PP que diu saber de gestió va liquidar les caixes d'estalvis i el sistema financer valencià, mentre que el Consell de Ximo Puig ha brindat un refugi d'estabilitat a entitats com Sabadell i CaixaBank". "Aquest Executiu seguirà centrat a atraure les inversions d'empreses multinacionals per a pal·liar els efectes d'un PP els esforços del qual amb les multinacionals es limitaven a una trama de nom estranger, la Gürtel", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats