Muñoz (PSPV): "Allí on no governa el PP, les ajudes a autònoms i pimes arriben"

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE i portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts insta el PP que se sume i responga a les reivindicacions del socialisme en la Diputació d'Alacant o en ajuntaments com Alacant o Orihuela, "on el boicot del PP està bloquejant l'arribada de les ajudes als sectors més afectats per la crisi"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz
El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE i portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, José Muñoz, ha considerat hui que "allí on no governa el PP, les ajudes del Pla Resistir a autònoms i pimes dels sectors més afectats estan arribant". Així ho ha manifestat en resposta a les declaracions del portaveu d'Indústria del PP en Les Corts, Felipe Carrasco, a qui ha instat que se sume i responga a les reivindicacions del socialisme en la Diputació d'Alacant o en ajuntaments governats pel PP, on "el bloqueig del seu partit està bloquejant l'arribada de les ajudes".

"Alacant, Orihuela, Torrevieja, El Campello, Mutxamel, Benissa, Callosa de Segura, Pilar de la Horadada, o Sax són només alguns exemples de llocs on el Partit Popular ha deixat al teixit productiu valencià totalment desprotegit i desemparat davant les conseqüències de la pandèmia", ha destacat Muñoz, que ha destacat l'"exemple" de governs municipals amb el PSPV-PSOE, com el de València, on la totalitat de les ajudes ja s'ha abonat fa setmanes. Així, s'ha preguntat si "alcaldes com Emilio Bascuñana, d'Orihuela, estan tan preocupats per cobrar sense treballar que obliden que estan en el seu lloc per a garantir les necessitats dels seus veïns i veïnes".

El portaveu socialista d'Hisenda ha considerat les declaracions de Carrasco "una penosa mostra més que el PP només actua mogut per interessos partidistes" i ha afegit que "resulta vergonyós que tracten de desviar l'atenció de la seua pròpia responsabilitat". "El mateix PP de Carlos Mazón, que va retardar de manera injustificada la concessió de les ajudes Parèntesis, té ara la descaradura de criticar el bloqueig que els seus dirigents provoquen i que està costant tant de sofriment a la ciutadania", ha censurat.

Així mateix, ha enlletgit a Carrasco que "tracte de tirar per terra l'ingent treball que s'ha fet des del Consell per a garantir que ningú es quede arrere" i ha denunciat que "el PP, com sempre, arriba tard". "El senyor Carrasco sembla ignorar que, ahir mateix, el president Ximo Puig va anunciar un nou Pla Resistir + amb ajudes a altres sectors no inclosos en el primer lliurament del Pla", ha detallat. "Mentre el PP bloqueja, enganya i embarra el debat, el Consell gestiona i treballa", ha asseverat Muñoz, que ha conclòs que "si té un mínim de decència política, el Partit Popular hauria d'assumir la seua responsabilitat en els retards en les ajudes i explicar per què tracta de torpedinar el major pla d'ajudes de tota Espanya", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats