Muñoz (PSOE): "Estem en la millor disposició per a seguir treballant per les classes mitjanes i treballadores"

Guardar

José Muñoz en el Comité Federal del PSOE
José Muñoz en el Comité Federal del PSOE

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha reafirmat hui "el projecte per a la majoria social d'aquest país que representa el Partit Socialista" i ha apuntat que "els i les socialistes estem en la millor disposició per a continuar treballant per les classes mitjanes i treballadores". Així s'ha manifestat Muñoz en la celebració del Comité Federal del PSOE al qual també han assistit altres representants de la federació valenciana.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha assenyalat que "hui s'ha tornat a demostrar que tenim un president del Govern empàtic amb la situació que vivim i que aposta per impulsar polítiques públiques que permeten a la gent tindre una vida digna". A més, ha recordat que "les mesures que s'estan impulsant des de l'Executiu, com són l'impost a les elèctriques i els bancs o la gratuïtat de la rodalia, són les eines que necessiten els ciutadans i les petites i mitjanes empreses per a tindre el futur que necessitem".

Així mateix, Muñoz ha apostat per "treballar per a aconseguir el pacte per les renovables, consolidar l'ocupació de qualitat que hui dia està en màxims històrics i per continuar impulsant mesures per a pal·liar la inflació, com ja estem fent". "Això és el que necessita la majoria social del nostre país", ha insistit.

RECTA FINAL DE LEGISLATURA

D'altra banda, el secretari d'Organització del PSPV-PSOE, ha afirmat que "els socialistes valencians encarem amb molta força i amb un projecte il·lusionant la recta final d'aquesta legislatura" que, ha considerat, "serà un punt i seguit per a la següent, tenim molt afany per continuar governant i tenim el millor equip i al millor líder, Ximo Puig, per a aconseguir-lo".

"Els valencians i valencianes han vist com el canvi que necessitaven en les seues vides és una realitat des de 2015, i aquest ha sigut possible gràcies al PSPV-PSOE i al Consell de Ximo Puig", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats