Muñoz: "L'únic que va fer molts negocis a la Comunitat Valenciana va ser el PP durant els anys en què va ocupar la Generalitat"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz
El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha recordat hui al PP que els únics que, a la Comunitat Valenciana, van fer negoci "van ser els seus líders, els qui encara desfilen pels tribunals i que ja portem temps sabent com van ser les seues estratègies. En la mateixa setmana en què hem conegut els abusos de l'expresident Eduardo Zaplana, a qui se li demanen 19 anys de presó, i que va ser el pare polític de l'actual líder del PP; s'atreveixen a parlar de fer negoci amb la crisi".

El també portaveu adjunt d'Hisenda en Les Corts afig que "resulta insòlit que el PP no estiga d'acord en la bateria de mesures fiscals que el president Ximo Puig ha anunciat i que suposen mesures de baixada d'impostos a les famílies i la classe mitjana i treballadora de la nostra terra. Que beneficien al 97,4% de la població. I no com el PP que, en les comunitats en què governa, redueix impostos als rics, és a dir, a menys de l'1% de la població".

José Muñoz assenyala que no hi ha comparació possible entre les unes i les altres. "Mentre ací defensem als qui menys tenen i més ho necessiten, i no sols amb baixades d'impostos sinó també amb reducció del transport o taxes universitàries; el PP es dedica a una mínima part de la població que més sobrada d'ingressos està".

En el global de l'invertit per a minimitzar l'impacte de l'alta inflació per la guerra de Putin i els costos de l'energia, Muñoz assenyala que "a la Comunitat Valenciana el Consell de Ximo Puig porta invertits 944 milions d'euros per a minorar aquesta càrrega, quasi el mateix que han destinat Andalusia (480,5 milions d'euros) i Castella i Lleó (470,8 milions d'euros) juntes. O que a Galícia, amb tan sols 19,7 milions d'euros o Madrid, que hi ha no ha destinat ni un euro a tal fi", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats