Muñoz demana al PPCV que abandone "la submissió a Gènova": "Van en contra de tot el que siga bo per a la Comunitat Valenciana"

El secretari d'Organització i portaveu socialista d'Hisenda en Les Corts recorda que "mentre el PP usa les institucions contra els interessos generals, el Grup Socialista en Les Corts va presentar una PNL contra la judicialització dels fons"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz
El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts i secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz

El portaveu d'Hisenda del Grup Socialista en Les Corts Valencianes i secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha instat el PPCV a "abandonar d'una vegada per sempre la submissió a la seua direcció nacional que tant de mal fa als valencians i valencianes", i ha lamentat que els populars valencians "van en contra de tot el que siga bo per a aquesta terra". Així ho ha manifestat sobre les informacions publicades sobre l'estratègia de dirigents com Isabel Díaz Ayuso o Pablo Casado de qüestionar el repartiment dels fons europeus i de parlamentaris de la dreta en el Congrés, una estratègia que, ha recordat, ha desautoritzat "el seu propi exministre d'Hisenda i fins i tot la Unió Europea".

"El PP valencià no es cansa mai de fer el ridícul ni d'utilitzar les institucions per a minar els interessos generals de la Comunitat Valenciana", ha lamentat, en referència a les iniciatives parlamentàries de la dreta en aquesta matèria. En aquest sentit, ha explicat que el Grup Socialista ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) en Les Corts Valencianes per a rebutjar la judicialització dels fons que puga generar retards en la seua aplicació. "El PP usa les institucions per a bloquejar un repartiment just de recursos i els i les socialistes presentem iniciatives a favor del diàleg, la col·laboració i la cogovernança", ha afegit.

Així mateix, s'ha preguntat si al PP "no li fa vergonya haver incorporat com a company de viatge en la seua estratègia d'assetjament contra el Govern a l'extrema dreta", i ha considerat que "el primer partit de l'oposició hauria de fer gala d'una mínima altura de mires". "Reclamem al PP valencià que es plante d'una vegada per sempre davant els intents dels seus dirigents nacionals de fer d'aquesta terra el furgó de cua de la recuperació", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats