Muñoz: "Ayuso ve a insultar quan han sigut els valencians i el govern de Puig els qui han alçat la hipoteca reputacional del PP"

Guardar

José Muñoz en el Comité Federal del PSOE
José Muñoz en el Comité Federal del PSOE

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha qualificat d'"indignant" que Ayuso vinga a València "amb el beneplàcit del PP, a insultar als valencians i valencianes" quan, segons li ha recordat, "durant huit anys la ciutadania valenciana ha fet un esforç enorme al costat del govern de Ximo Puig per a alçar la hipoteca reputacional que ens havia deixat el PP". Així s'ha referit després de les declaracions que ha realitzat Ayuso on assenyala que la imatge de la Comunitat Valenciana ha canviat per a malament. "Enfront del projecte destructiu del PP, els socialistes hem recuperat, al costat de la societat valenciana, els drets que va retallar el PP en sanitat i educació; hem sigut exemple de gestió en les crisis d'aquests anys i, malgrat les dificultats, ara tots els principals indicadors econòmics estan molt millor que en 2015", ha indicat.

Davant això, Muñoz ha assenyalat directament a Mazón perquè és "qui consent i deixa que Ayuso vinga ací per a insultar als valencians i a la nostra terra" quan "el seu model de nefasta gestió és una còpia més de l'atac als serveis públics que patim els valencians durant els 20 anys de gestió del PP en la Comunitat Valenciana". Per això, ha indicat que "no pot vindre a donar lliçons de res i molt menys a mentir", ja que, segons li ha recordat "ara som una terra d'oportunitats, una terra que és un exemple a seguir, que ha recuperat el seu prestigi i que registra grans xifres en ocupació i inversió estrangera".

Finalment, el dirigent socialista ha apuntat que "ara els valencians i valencianes somriuen perquè saben que amb el govern de Ximo Puig els va bé" i ha indicat "que l'època de la corrupció i les retallades del PP va quedar arrere". Muñoz lamenta que "davant la desesperació, al PP només li queda mentir i enganyar, fer una campanya bruta amb faules i portar a Ayuso a insultar a la nostra terra" però ha advertit que "els valencians i valencianes ja coneixen la nefasta gestió del PP i no volen tornar al passat fosc que van patir".

 

Arxivat a:

Destacats