Muñoz: "Al PP se li oblida que la Comunitat Valenciana ha sigut l'autonomia que més mesures i de més qualitat ha presentat enfront de la crisi d'Ucraïna"

El portaveu socialista ha destacat que "de nou el PP falla als valencians i valencianes amb una crítica buida de propostes que únicament se centra a boicotejar tot el que és bo per a la Comunitat"

Guardar

El diputat del PSPV José Muñoz en el Debat de Política General
El diputat del PSPV José Muñoz en el Debat de Política General

El portaveu d'Hisenda del PSPV-PSOE a Les Corts Valencianes, José Muñoz, ha assenyalat hui que "al Partit Popular se'ls oblida que la Comunitat Valenciana ha sigut l'autonomia que més mesures i de més qualitat ha presentat enfront de la crisi d'Ucraïna amb el Pla Reactiva" i ha afegit que a més ha sigut "la que més ràpid ha reaccionat després de les mesures aprovades pel Consell de Ministres".

Així, ha recordat que "enfront dels 500 milions que proposava el PP, el govern de Ximo Puig pràcticament ha duplicat la xifra, amb un paquet d'ajudes dotat en 944 milions d'euros que donarà resposta a les necessitats d'empreses, famílies i autònoms davant la nova conjuntura".

De la mateixa manera, Muñoz ha lamentat que "de nou tornem a veure al mateix PP que en lloc de donar suport a les decisions que beneficien als valencians i les valencianes, opta per acomodar-se en una crítica buida de propostes". "És una pena que el principal partit de l'oposició es comporte com un enemic de la ciutadania en un moment tan delicat, però afortunadament el Consell de Ximo Puig està al que ha d'estar, que és a aportar solucions", ha destacat. "Els 944 milions del Pla Reactiva es destinaran a accions com la baixada de taxes autonòmiques, el suport financer o l'eficiència energètica", ha recordat el dirigent socialista.

Finalment, el portaveu socialista ha destacat que "al contrari que va ocórrer en les crisis gestionades per governs del PP on s'aplicava l'austeritat i es castigava a qui menys tenia, els i les socialistes han demostrat que és possible respondre sense deixar a ningú arrere". I en aquest sentit, ha conclòs: "el Pla Reactiva és motiu d'orgull i no hauria de ser-ho únicament per al govern, sinó també per a l'oposició".

 

Arxivat a:

Destacats