Merino reivindica "la necessitat d'un pacte nacional de l'aigua que garantisca la igualtat de recursos hídrics"

Guardar

Ruth Merino, síndica de Ciudadanos en Les Corts Valencianes
Ruth Merino, síndica de Ciudadanos en Les Corts Valencianes

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Ruth Merino, ha reivindicat, en el XV Congrés de la Unió Llauradora i Ramadera, "la necessitat d'un pacte nacional de l'aigua que garantisca la igualtat de recursos hídrics a tots els territoris". A més, ha lamentat que continue existint una "guerra de l'aigua" i "s'utilitza amb finalitats partidistes en lloc d'afrontar-ho des d'un punt de vista tècnic i d'igualtat entre els espanyols. Puig ha de ser ferm i reivindicar aquest dret de tots els valencians a Madrid", ha subratllat.

Així mateix, durant l'acte de la Unió Llauradora i Ramadera, la síndica de Cs ha mostrat "el seu suport a l'agricultura valenciana i a un sector, que, en aquests temps de crisi energètica i pujada dels costos de producció, ha vist com han incrementat les seues dificultats". "El sector primari s'enfronta a problemes enquistats com la falta d'inversions, d'investigadors, pèrdua de vendes, falta de control de plagues, o el relleu generacional", per la qual cosa com ha explicat Merino "la labor que es realitza des d'aquestes organitzacions és summament important, però també les institucions han d'estar a l'altura de les seues necessitats".

En aquest sentit, la síndica de Cs ha defensat que "el que necessiten els nostres agricultors és que ens deixem de guerres polítiques i tinguem altura de mires". "Les institucions hem de ser una eina que ajude i des d'ací va reclamar que aqueix vincle entre polítics i agricultors es reforce per a construir un camp i una Comunitat Valenciana millor", ha afegit.

Arxivat a:

Destacats