Merino (Ciutadans): "La dimissió de Mata arriba tard"

Guardar

La síndica de Ciutadans en Les Corts, Ruth Merino, amb els mitjans de comunicació
La síndica de Ciutadans en Les Corts, Ruth Merino, amb els mitjans de comunicació

"Manolo Mata ha fet el correcte, però arriba tard, hauria d'haver deixat el seu lloc com a síndic del PSPV fa molt temps". Així s'ha pronunciat la síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Ruth Merino, durant la celebració del dia del Parlament autonòmic moments després de conéixer-se la dimissió del portaveu parlamentari socialista.

Per a Merino, resultava "incompatible" la labor de Mata "en un lloc tan important com el càrrec de portaveu d'un grup parlamentari, alhora que era advocat defensor d'un dels acusats en la presumpta trama de corrupció Assut" i que esguita a altres membres del PSPV. "Potser és legalment acceptable, però incompatible moral i estèticament", ha indicat en aquest sentit. "En el personal i en el professional li desitge el millor. Em sembla encertada la dimissió, però insistisc que s'hauria d'haver produït abans", ha subratllat.

Per part seua, pel que fa a les últimes informacions sobre el cas Assut, ha lamentat que "la corrupció siga un llast que sembla que acompanya a la Comunitat Valenciana des de fa massa temps i que esguita a PP i a PSPV i ara també a Compromís". "Exigim la renúncia de tots aquells càrrecs polítics que es vegen aguaitats per la corrupció, vinga del costat que vinga, perquè no poden continuar sent representants dels valencians ni desprestigiant el nom de les institucions com ho fan", ha afegit després de recordar el "rellevant paper d'una institució com Les Corts, en les quals, un dia com hui, es reconeixen la labor, els drets i les llibertats".

Arxivat a:

Destacats