Mazón: "Ximo Puig ha traït a la identitat valenciana"

Guardar

El candidat del PP a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, en la Missa d'Infants 2023
El candidat del PP a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, en la Missa d'Infants 2023

El president del PPCV i candidat a la Presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha afirmat hui que Ximo Puig "ha traït a la identitat valenciana".

Mazón s'ha pronunciat així aquest matí a València, on ha assistit a la Missa d'Infants en la Plaça de la Verge al costat de la candidata a l'alcaldia de València, María José Catalá; el sotssecretari d'Institucional del PP, Esteban González Pons, i una àmplia representació del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

El president del PPCV ha afirmat sentir-se "encantat" de celebrar "les nostres tradicions, les nostres arrels i els nostres senyals d'identitat". Mazón ha lamentat que els senyals d'identitat valencianes "han quedat malparades durant aquests anys perquè amb diners dels ciutadans de la Comunitat Valenciana s'ha pagat als qui diuen que som Països Catalans, s'han pagat Aplecs en favor dels Països Catalans i fins i tot hi ha consellers de Puig que s'han manifestat a favor dels Països Catalans i han calcigat els nostres senyals d'identitat i les nostres tradicions".

"La Comunitat Valenciana té història, cultura, llengua i tradicions pròpies i vull anunciar que una de les primeres mesures que prendrà i posarà en marxa el Govern del canvi del PPCV serà posar en marxa una Llei de Senyals d'Identitat per a realç dels nostres senyals, de les nostres tradicions, per a reconéixer que el que ens projecta al futur és la base del que han sigut els nostres pares i els nostres avis i que en cap concepte ja mai més pagarem amb els diners de les butxaques dels ciutadans de la Comunitat Valenciana a aquells que diuen que som una altra cosa".

El candidat del PPCV a la Presidència de la Generalitat ha afirmat que "defensar les nostres tradicions, la nostra cultura i els nostres senyals d'identitat és el canvi que la Comunitat Valenciana mereix". "Els qui han traït durant aquests anys els nostres senyals d'identitat no podran fer un pas. La Comunitat no és sucursal de ningú", ha indicat.

Mazón ha explicat que en la Llei "es parlarà de la nostra música, de tradicions, de la nostra llengua i festes i del que realment som". Sobre aquest tema, ha indicat que amb el PPCV la música "tornarà a l'Ensenyament Secundari Obligatori i no pot ser que en una terra que estima i adora la música s'haja quedat fora".

Destacats