Mazón: "Si augmentem un 5% el consum de productes de la Comunitat Valenciana, ajudem a crear més de 150.000 llocs de treball"

Guardar

El líder del PPCV Carlos Mazón
El líder del PPCV Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que "si tots els ciutadans consumim un 5% més de productes de la Comunitat podem ajudar al fet que es creuen més de 150.000 llocs de treball a la nostra regió i a augmentar la renda per càpita".

Carlos Mazón ha defensat que "apostar pels nostres sectors productius és fonamental per a consolidar la recuperació econòmica de la nostra Comunitat. Som un territori amb productes reconeguts a nivell internacional. Som una terra que emprén, que evoluciona i que fa dels seus productes un senyal d'identitat".

Així, el president del PPCV ha afirmat que "ens hem de sentir molt orgullosos de tot el que és capaç de produir la nostra terra. Els nostres productes són un senyal d'identitat, que ens fa més fortes i més competitius".

"Hem de ser capaços, entre tots d'augmentar el consum dels nostres productes perquè això suposa incrementar la capacitat per a crear nous llocs de treballs i dinamitzar l'economia valenciana", ha assenyalat.

Mazón ha instat el "Consell a fer costat a tots els nostres sectors productius amb campanyes de promoció i amb ajudes especials perquè puguen fer front a l'actual situació. Les ajudes no arriben a les pimes i autònoms que tant estan patint l'augment dels costos dels hidrocarburs. No podem abandonar a la nostra agricultura, pescateria i ramaderia perquè estaríem condemnant a la Comunitat Valenciana".

El president del PPCV ha exigit que "es done el mateix tracte als productes de la Comunitat que als quals venen de fora perquè és molt important poder competir en igualtat de condicions ja que tenim uns excel·lents productes de proximitat, sans i sostenibles".

Dieta saludable

Les intoxicacions alimentàries augmenten a l'estiu, per la qual cosa és una bona època per a augmentar el consum de productes de temporada com a fruites, verdures, hortalisses i peixos. La Comunitat compta amb excel·lents productes propis, característics per a cada època de l'any que ajuden a mantenir una dieta saludable, especialment en època estival. "Pel que és un bon moment per a augmentar el seu consum contribuint no sols a millorar la nostra salut, sinó també la productivitat dels nostres sectors, especialment de l'agroalimentari", ha indicat Mazón.

Arxivat a:

Destacats