Mazón: "Els resultats a Andalusia demostren la fi del cicle clar del socialisme"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat que "els resultats d'Andalusia demostren que "la gent vol canvi, es percep una fi de cicle clar del socialisme i dels seus socis radicals que no volen abaixar els impostos, que no ens volen donar l'aigua i que no volen continuar vivint el caos sanitari".

En aquests termes s'ha referit Carlos Mazón després de ser preguntat pels periodistes per una valoració dels resultats de les Eleccions a Andalusia en la qual ha donat l'enhorabona a Juanma Moreno i ha destacat que "ha treballat molt per a demostrar que el canvi a Andalusia era possible i que baixar impostos és sinònim de reforçar la sanitat, l'educació i les polítiques socials". ".

El president del PPCV ha assegurat que "Espanya vol canvi, Andalusia ha provat el canvi i s'ha demostrat que és positiu".

Carlos Mazón ha assegurat que "posar la teua terra com a objectiu sempre és positiu i es demostra que amb socis radicals no es va a cap lloc i que es pot gestionar bé la sanitat, garantir la llibertat educativa".

En aquest sentit, ha afirmat que "Andalusia té una gran transcendència a nivell nacional i el que s'ha demostrat és que tota Espanya s'està adonant que qui tenim un problema som tots nosaltres perquè Pedro Sánchez és el president del Govern".

Finalment, Mazón ha reiterat que "estem preparats per a aquest canvi, tenim aquesta responsabilitat. Els valencians volen lideratges clars, que treballen des de la moderació i que defensen la nostra terra. Les polítiques nacionalistes i socialistes l'única cosa que han portat és enfrontament dins de la Comunitat Valenciana amb l'aigua, amb la llengua, amb la sanitat, amb la gestió dels recursos públics".

Arxivat a:

Destacats