Mazón: "Les propostes del PPCV són el projecte de tota la societat"

Alberto Núñez Feijóo presideix la Junta Directiva regional i inaugura la nova seu del PPCV

Guardar

Alberto Núñez Feijoo, president del Partit Popular, i Carlos Mazón, president del PPCV, en la junta directiva del PPCV
Alberto Núñez Feijoo, president del Partit Popular, i Carlos Mazón, president del PPCV, en la junta directiva del PPCV

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha destacat que "les propostes del PPCV són el projecte de tota la societat".

Mazón ha fet aquestes declaracions en la Junta Directiva del PP de la Comunitat Valenciana presidida pel president nacional Alberto Núñez Feijóo a qui ha agraït la seua presència en aquestes dues jornades a la Comunitat Valenciana per "conéixer, apostar i reconéixer les prioritats d'aquesta terra. Coneix perfectament el finançament i l'aigua que necessitem i aposta pel corredor mediterrani entre altres necessitats. És conscient del que necessita la Comunitat Valenciana".

Mazón ha explicat que "la intensa agenda que estem desplegant ens serveix per a conéixer de primera mà el mal que ho està passant la gent que més ho necessita. En el PPCV recollim les inquietuds i treballem amb la gent, els col·lectius, associacions i sectors. Les nostres propostes són el projecte de la societat i d'aqueixa connexió permanent amb la gent. Estem donant la cara i som l'alternativa amb el nostre programa, la nostra il·lusió i amb la nostra responsabilitat".

"Nosaltres despleguem la nostra activitat a escala municipal on s'està treballant molt intensament amb il·lusió i responsabilitat. És un any en el qual anem a fer més proposades que ningú, anem a tindre una agenda més intensa que ningú, amb més il·lusió que ningú. No volem que es parle del PP sinó del que necessita la gent i en això ens anem a centrar", ha afegit.

Carlos Mazón ha declarat que "no pot ser el que està ocorrent en la sanitat, que la meitat dels consultoris no òbriguen aquest estiu, la meitat de les SAMU vagen sense metge, o amb les greus manques en els hospitals. Estan desmantellant la sanitat pel prejudici de no voler posar tots els recursos sanitaris a la disposició dels ciutadans. Tampoc pot ser el que està passant en educació amb el decret lingüístic o la implantació d'una policia lingüística. No pot ser que la Comunitat Valenciana siga rècord en llistes d'espera en la dependència, que hi haja 25.000 places per cobrir per no voler fer col·laboració publicoprivada en les residències, o que es neguen a baixar la renda als quals més ho necessiten".

Finalment, Mazón ha indicat que "és impossible que no siga excel·lent un programa que es treballa amb la gent, perquè té a veure amb les possibilitats que té la nostra terra, que és capaç de molt si se li deixa ser el que ja és i el que vol ser. Aquesta, la dels anys vint, pot ser una gran dècada si deixem a la gent treballar, que desplegue les seues ales i puga volar, i se li deixe de controlar, atabalar, inspeccionar i retraure. Per a això necessitem una gran referència com és el nostre president nacional".

Arxivat a:

Destacats