Mazón promet la primera llei de senyes d'identitat i una llei de llibertat educativa

El Partit Popular congrega al voltant de 12.000 persones en l'acte central de campanya celebrat en la Plaça de Bous de València

Guardar

Mazón i Catalá en la Plaça de Bous de València
Mazón i Catalá en la Plaça de Bous de València

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha celebrat aquest diumenge el míting central de la campanya electoral. La Plaça de Bous de València ha congregat al voltant de 12.000 persones en un acte que ha comptat amb la participació del president 'popular' Alberto Núñez Feijóo i de Carlos Mazón, president del PPCV i candidat a la Presidència de la Generalitat.

Mazón ha afirmat que els ciutadans de la regió "mereixen un canvi que comence allí mateix". Durant la seua intervenció, Mazón ha abordat diversos temes que preocupen la ciutadania valenciana. Ha destacat la necessitat de posar fi a l'"infern fiscal" i reduir els impostos, especialment per a aquells que més ho necessiten. Així mateix, ha esmentat la importància d'eliminar l'impost de successions i abaixar l'impost a l'habitatge.

Quant a la sanitat pública, Mazón ha emfatitzat la necessitat que siga gratuïta, universal i eficaç. Ha assenyalat les deficiències actuals en el sistema de salut, com les llargues llistes d'espera i la falta de metges en les ambulàncies SAMU. Va prometre que, d'arribar al govern, garantiria una atenció mèdica en els centres de salut en un termini de 48 hores i establiria un límit de 50 dies per a les llistes d'espera quirúrgica.

En l'àmbit educatiu, el candidat ha defensat l'educació gratuïta des dels 0 als 3 anys i la llibertat d'elecció educativa per part dels pares, sense la intervenció política a les aules. També ha mostrat el seu suport al sector agrícola i pesquer, prometent imposats zero per al camp i una major atenció als pescadors.

Quant a la identitat i la defensa de la Comunitat Valenciana, Mazón ha destacat la importància de reivindicar la terra i recordar que els ciutadans valencians són "espanyols de primera divisió". Ha instat a tindre un govern que defense i represente a la Comunitat en el govern d'Espanya, abordant temes com l'infrafinançament, les inversions i el Corredor Mediterrani.

El candidat del PPCV ha anunciat l'aprovació d'una Llei de Senyes d'Identitat per a protegir les tradicions i la cultura valencianes i reafirmar la seua espanyolitat.

Mazón ha conclòs el seu discurs destacant que només el PPCV pot fer realitat el canvi necessari per a la Comunitat Valenciana i Espanya. Ha fet una crida a la unitat i concentració d'esforços per a aconseguir el canvi anhelat i ha expressat el seu compromís de treballar incansablement pels més de cinc milions de ciutadans valencians.

A més de Feijóo, el míting ha comptat amb la presència de destacats membres del partit, com María José Catalá, candidata a l'alcaldia de València o Vicent Mompó, president del PP de la província de València.

Destacats