Mazón presenta "l'equip del canvi" per a les eleccions autonòmiques

El president del PPCV i candidat a la presidència de la Generalitat reuneix la candidatura a Les Corts i afirma que la Comunitat Valenciana "és el motor del canvi a Espanya"

Guardar

Integrants de la llista del PPCV per a les eleccions autonòmiques del 28 de maig de 2023
Integrants de la llista del PPCV per a les eleccions autonòmiques del 28 de maig de 2023

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidat a la Presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha presentat aquesta vesprada a l'"equip del canvi" que forma la candidatura del PPCV a les eleccions autonòmiques del 28-M.

Mazón ha reunit la candidatura en la Plaça de la Verge de València, on s'ha fet la tradicional foto de família. El president del PPCV ha assenyalat que aquestes "són les eleccions del canvi en la Comunitat i ens presentem amb un equip de dones i homes amb ganes de canvi". "La Comunitat Valenciana és el motor del canvi a Espanya", ha assenyalat.

Mazón ha afirmat que la Comunitat necessita "un canvi enfront de la humiliació, un canvi enfront d'agenollar-se, enfront del menystinc de Pedro Sánchez, del PSOE i de Ximo Puig. La Comunitat no vol seguir agenollada ni menystinguda", ha assenyalat.

El candidat del PPCV a la Presidència de la Generalitat ha recordat que el de Puig "és el Govern més car de la història de la Comunitat Valenciana" i ha recordat que, mentrestant, 80.000 valencians estan esperant una operació quirúrgica, més de 20.000 joves esperen el bo de lloguer, 1,5 milions de valencians està en risc de pobresa i 2,5 milions no obté cita amb el seu metge de capçalera. "En huit anys no han sigut capaços de construir ni un sol habitatge", ha manifestat.

"Els preus no paren de pujar, els rebuts de la hipoteca, del gas, de la llum, de l'electricitat, i sobretot dels aliments són ja inassumibles i el govern més car de la història no fa res per evitar-ho", ha indicat. "Durant aquests anys el tripartit ha regalat al germà del president Puig més d'un milió d'euros. Aquells que venien a rescatar famílies han rescatat només a la seua", ha afegit.

"El PPCV es presenta amb un equip de dones i homes que faran possible el canvi en tota la Comunitat. El projecte que liderem ve a proposar la major rebaixa d'impostos d'Espanya, ve a proposar 10.000 habitatges protegits en la Comunitat Valenciana, ve a proposar l'educació lliure i gratuïta i universal de zero a tres anys, ve a blindar el pressupost de la sanitat pública, ve a eliminar la despesa política innecessària, ve a considerar l'habitatge com un dret social i ve a fer-lo amb absolut respecte a la Constitució, a l'Estatut d'Autonomia i als nostres senyals d'identitat", ha manifestat.

"La pregunta que hem de contestar a Alacant, a Castelló i València és si volem continuar a la deriva o si anem a un canvi de rumb en la Comunitat Valenciana. O cosa que és el mateix, si volem liderar el canvi polític i si quedarem liderar el canvi social en la Comunitat i també a Espanya amb tota l'ambició o, per contra, continuem ancorats en l'immobilisme", ha conclòs.

Destacats