Mazón: "Vull un president que no plore, que somriga i que competisca per la Comunitat Valenciana"

Guardar

Carlos Mazón, Isabel Díaz Ayuso, María José Catalá i Vicente Mompó
Carlos Mazón, Isabel Díaz Ayuso, María José Catalá i Vicente Mompó

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assenyalat que "vull un president que no plore, que somriga i que siga capaç de competir per la Comunitat Valenciana".

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón i la presidenta del PP de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, han participat, juntament amb la secretària general i candidata del PP a l'alcaldia de València, María José Catalá i el president del PP de la província de València, Vicent Mompó, en un acte festiu amb afiliats i simpatitzant del PPCV en el llit del riu a València.

Mazón ha assenyalat que "vull un model de govern a la valenciana: el que vol obrir-nos a la mar, impulsar el Port, que siga referent, que lluite pels nostres productes, per abaixar els impostos i que crega en la nostra terra. Ací tenim un president que quan altres regions abaixen impostos demana que se'ls sancione. Quan unes altres es converteixen en competitives demanen que se'ls prohibisca per llei".

El president popular ha indicat que "vull passar d'un govern que plora a un que somriu perquè ja ve el canvi, que ja no canvia drets per despatxos sinó que torna als drets de la gent i a posar en marxa la competitivitat. Vull un president que no plore, que somriga i que competisca per a atraure la inversió i alleujar d'impostos a la gent. No es plora quan uns altres competeixen. Dormir huit hores és sa, però dormir anys és una cosa molt greu que estem pagant tots. Vull un govern de tots i per a tots, obert a la societat".

Mazón ha donat la benvinguda a Isabel Diaz Ayuso "en els últims dies del govern més car de la història de la Comunitat Valenciana. Són els mateixos que han contraprogramat amb un acte sobre sanitat, els reis dels hospitals voladors, els responsables de l'única regió d'Espanya amb cinc condemnes per desprotegir als sanitaris en la pandèmia, amb la meitat de les ambulàncies SAMU circulant sense metge, que ha desviat un 600% més a la sanitat privada i que ha eliminat la segona lectura de les mamografies. La major inversió que ha fet Puig en hospitals nous ha sigut les dues maquetes que ha pagat dels dos hospitals que ha anunciat a seixanta dies de les eleccions".

Carlos Mazón ha indicat que "en la Comunitat Valenciana creixen les bosses de pobresa. Mentre en altres comunitats pugen en el rànquing, la Comunitat ha passat de ser la tercera en el PIB a la quarta. El govern de Puig s'ha oblidat de bo tèrmic per a 160.000 valencians per no tramitar-ho des de 2020. Ha deixat fora del bo de lloguer jove al 82% dels joves. Ha batut el rècord en habitatge públic: zero habitatges per a joves, zero de lloguer social i zero habitatges protegits, amb rècord de desnonaments i d'okupes. I mantenen l'impost a l'habitatge en un 10%".

Carlos Mazón ha afirmat que "el govern més car de la història arriba a la fi. És moment de prendre's de debò la Comunitat Valenciana. El govern del canvi abaixarà tots els impostos a tothom, però sobretot als quals més el necessiten, rebutjant eixa guerra absurda de rics contra pobres. El nostre enemic és la pobresa, no la riquesa. Hi haurà descomptes superiors al 30% de la quota líquida a pagar en l'IRPF, abaixarem l'impost de l'habitatge i posarem fi al canvi de drets per despatxos. Amb el govern del canvi s'acaba l'impost de successions que és una injustícia que seguisca ací en vigor. També eliminarem el de donacions i incentivarem la inversió eliminant el de patrimoni. A ells els és igual apujar els impostos a tots. Cal abaixar els impostos d'una vegada. Els serveis públics són el més important. Per a això volem abaixar els impostos".

Mazón també ha tingut paraules de benvinguda i agraïment a Pablo Broseta per unir-se al projecte. "És un honor. És un defensor de la llibertat que ens ajudarà perquè València torne a brillar sota el lideratge de María José Catalá".

També ha transmés ànim per a "les 1.500 persones afectades en aquest moment per l'incendi a la província de Castelló, molt d'ànim i molta força en aquests moments tan durs en què el foc avança en el polvorí en el qual s'està convertint el terreny forestal en la Comunitat Valenciana. Li envie una abraçada als bombers i als equips d'extinció que estan treballant allí".

Catalá: "El PP és l'única alternativa a Ribó

María José Catalá ha assenyalat que "hui és més evident que mai que l'únic vot vàlid per al canvi, per a tirar a Ribó, a Ximo Puig i a Sánchez del Govern és el vot per al Partit Popular. Perquè a
eixe és l'objectiu. Per això, qui vulga el canvi, qui desitge un Govern i una política seriosa i assenyada, qui aspire a un Govern sòlid i unit, amb projecte, que tinga molt clar que aquesta és la seua casa. El PP és l'única alternativa a Ribó. O Ribó o canvi. La resta és pura ficció".

Catalá ha assenyalat que "hem d'estar preparats, perquè els atacs de PSOE, Podemos, Compromís es tornen més durs contra els qui saben que són una amenaça, contra els qui saben que els guanyaran en les urnes. No es pot aguantar més un govern que no defensa els interessos dels valencians i els grans projectes. Algú em pot explicar per què la Copa Amèrica és bona a Barcelona i no a València? Ja està bé de treballar per a Ada Colau des del despatx de l'alcaldia de València".

A més, la candidata popular ha afirmat que "Compromís és fals ecologisme, és fals feminisme, és fals valencianisme, és fariseisme. En Compromís tot és fals".

Mompó: "Cal recuperar l'orgull de ser valencians"

Per part seua, Vicent Mompó, ha assenyalat que "sempre que li ha anat bé a les nostres comunitats, Madrid i la Comunitat Valenciana, sempre li ha anat bé a Espanya. Ens deixarem la pell per a recuperar-li orgull de ser valencians i els nostres senyals d'identitat".

Arxivat a:

Destacats