Mazón: "L'esquerra és incapaç de comprendre que quan es baixen impostos es reforcen els serveis públics"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, en un acte amb militants a Elx
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, en un acte amb militants a Elx

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha enlletgit als partits d'esquerra que siguen "incapaces de comprendre que quan s'abaixen els impostos es reforcen els serveis públics" com, al seu judici, "es demostra en les autonomies on governa el PP".

Mazón, que ha participat aquest dissabte en un acte amb militants a Elx (Alacant) al costat del president local i senador, Pablo Ruz, i el senador territorial del PPCV Alberto Fabra, ha defensat que les polítiques de baixada d'impostos "generen benestar, creixement econòmic, creació d'ocupació i reforcen els serveis públics".

El president del PPCV ha animat a tots els militants del PPCV a "eixir dels despatxos i trepitjar el carrer". "Cal explicar-li a la gent el nostre projecte i escoltar el que pensa la ciutadania. Al PPCV li agrada escoltar i rebre propostes", ha expressat, segons recull la formació en un comunicat.

En aquest sentit, Carlos Mazón ha assegurat que de la mà del PPCV "va a desaparéixer l'impost de successions". El bonificarem al 99 %, que és el màxim que ens permet la llei. També volem que s'elimine l'impost de donacions i patrimoni", ha promés.

"Amb els diners en les butxaques dels autònoms, de les pimes, dels emprenedors es genera benestar, iniciativa econòmica i ocupació per a tots. Però sobretot es reforcen els serveis públics. L'esquerra és incapaç de comprendre que quan s'abaixen els impostos es reforcen els serveis públics com estem demostrant en les autonomies on governa el PP", ha postil·lat.

Així, ha apuntat que les rendes més baixes "arribaran a una rebaixa del 30% només en el tram autonòmic de l'IRPF" i ha apostat per "ajudar a les rendes més baixes i acabar amb l'afany confiscatori i amb l'infern fiscal que viuen els valencians amb les polítiques fiscals de Puig".

El president del PPCV ha anunciat que, en el cas en què arribe a governar, l'impost de transmissions "serà progressiu, segons el preu de l'habitatge". "Serà una baixada generalitzada per a dinamitzar el mercat de l'habitatge perquè generarà major activitat, més recaptació d'IVA i per tant, major recaptació, però no a costa de picar a la gent sinó de reactivar l'activitat econòmica", ha expressat.

"Per als joves menors de 35 anys farem un tipus superreduït, del 10% al 3%. També està mesura serà beneficiosa per a les persones amb discapacitat, famílies nombroses i per als municipis xicotets en risc de despoblació mantindrem aqueix tipus del 3%", ha concretat.

Arxivat a:

Destacats