Mazón: "El GPP presenta una iniciativa en Les Corts per a exigir a Sánchez la denominació del Cava de Requena"

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha anunciat hui que "El GPP presenta en Les Corts una iniciativa per a demanar al govern de Sánchez la denominació del Cava de Requena".

Així ho ha manifestat Carlos Mazón després de mantenir una trobada amb els representants de l'associació d'embotelladors i elaboradors de Cava de Requena als quals ha traslladat el suport del PPCV i ha ressaltat l'enorme labor que realitzen tant a l'escola com els mateixos professionals des de l'afecte i l'orgull de la seua terra.

Mazón ha assegurat que "cal anar tots units davant el ministeri d'Agricultura i ha demanat a Puig pas ferm a Madrid, perquè és molt important en els tràmits que queden pendents ser reivindicatius i saber defensar els interessos del Cava de Requena, que és un producte de prestigi nacional i internacional".

En aquest sentit, el President del PPCV ha insistit en la necessitat d'"incrementar els recursos i mitjans de Policies Locals per part de l'Ajuntament de Requena per a fer front a l'augment de delictes tant a la ciutat com en el camp"

D'altra banda, Carlos Mazón ha exigit "solucions immediates a la vergonya de les comunicacions ferroviàries de la línia Madrid-Cuenca-València i que està afectant de manera molt perjudicial a les poblacions d'Utiel i Camporrobles per la supressió del servei ferroviari".

"És lamentable que Puig no estiga exigint i reivindicant una solució urgent a aquest gran problema. Els agrada molt parlar de lluita contra la despoblació però a l'hora de la veritat els seus propis companys de partit ens tenen menystinguts".

Carlos Mazón ha assegurat que "per a fixar la població a les nostres comarques és necessari tindre bones connexions de mobilitat per a garantir que es queden els joves, que hi haja més treballadors, que es puguen atendre les urgències mèdiques i els desplaçaments comercials per a continuar sent competitius".

Arxivat a:

Destacats