Mazón exigeix "menys restriccions i major llibertat al sector del taxi per a millorar el servei"

Guardar

Reunió de Carlos Mazón i María José Catalá amb el sector del taxi de València
Reunió de Carlos Mazón i María José Catalá amb el sector del taxi de València

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha exigit hui al Consell de Puig "menys restriccions i major llibertat al sector del taxi, quan la demanda el requerisca, perquè es puga millorar el servei que es presta als ciutadans".

El president del PPCV, Carlos Mazón, i la secretària del PPCV, Mª José Catalá han mantingut una reunió de treball amb el president de l'Associació Gremial Provincial d'acte-taxis de València, Ismael Arráez, en la qual han abordat les principals reivindicacions d'aquest sector.

Així, Carlos Mazón ha afirmat que "les restriccions ideològiques no són bones i estan perjudicant greument el servei públic que el taxi presta i que ha de continuar prestant".

"No es pot continuar retallant horaris innecessàriament, ni la mobilitat d'aquest servei ni posar impediments per a poder tindre una segona o tercera llicència. Hem d'estar preparats per a donar un bon servei perquè arriben moments com l'estiu on hi ha una gran afluència de turistes i aquest servei públic no es pot prestar en condicions òptimes per a l'usuari i per a deixar una bona imatge de la ciutat", ha argumentat.

El president del PPCV ha assegurat que "és fonamental que existisca una bona convivència en el transport públic perquè el sector del taxi està fart de tanta restricció. Cal donar llibertat als taxistes perquè puguen donar un servei adequat, perquè el volen donar i no els deixen".

Carlos Mazón ha avançat que "cal treballar de manera decidida amb el sector per a eliminar traves al seu treball i aportar fórmules que faciliten que puguen treballar més i amb millors horaris". A més, el president del PPCV s'ha compromés a "revisar els tributs que paguen i augmentar les ajudes que ja existeixen per a la modernització i electrificació de la seua flota".

Destacats