Mazón exigeix a Puig que faça tot el necessari perquè València siga seu de la fàbrica de bateries elèctriques

"Puig té tot el suport del PPCV per a aconseguir aquesta oportunitat, però ell ha d'intensificar els contactes amb el Govern i convéncer-los que som la millor opció", afirma

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha exigit hui al President de la Generalitat, Ximo Puig, que faça tot el necessari per a aconseguir que València siga la seu de la fàbrica de bateries de cotxe elèctric.

Mazón ha assenyalat que a la Comunitat "no se li pot escapar una inversió clau per a la nostra economia, que aconsegueix els 2.000 milions d'euros i la creació de 30.000 llocs de treball". "A més, -ha continuat- suposaria un empenyiment importantíssim per al sector de l'automòbil, que en la Comunitat Valenciana genera el 13% del PIB industrial".

"No podem permetre'ns el luxe de perdre una inversió d'aquest calibre. Si volem que la Comunitat Valenciana alce el cap, si volem ser centre d'empreses, un pol atractiu per als projectes i el comerç, és el moment. Cal aconseguir que la planta de bateries siga ací", ha afegit.

Sobre aquest tema, Mazón ha manifestat que el cap del Consell "té tot el suport del PPCV per a aconseguir aquesta oportunitat. Jo treballaré perquè així siga i Puig ha d'intensificar els contactes amb el Govern d'Espanya per a convéncer-los que la Comunitat Valenciana és la millor opció", ha afegit.

El president del PPCV ha assenyalat que l'opció de Catalunya "sembla perdre manxa, però Puig no ha de quedar-se de braços plegats, perquè Extremadura i Aragó també opten a aconseguir aquesta oportunitat i lluitaran fins al final".

Mazón ha recordat que, en l'últim Debat de Política General, Puig va esmentar de manera expressa aquest projecte i va parlar fins i tot de la presentació del projecte de la gigafactoría. "És hora de comprovar si el president està a l'altura i cree en el que anuncia o les seues paraules es queden de nou en un altre fals anunci", ha assenyalat.

Destacats