Mazón es compromet a donar major estabilitat als concerts en totes les etapes educatives

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, s'ha compromés a donar major estabilitat als concerts "perquè ningú puga atemptar contra la llibertat d'elecció en la Comunitat"

Mazón ha traslladat aquest compromís en la reunió que ha mantingut amb representants de Feceval i Escoles Catòliques. "Donar major estabilitat als concerts no sols en Primària sinó també en Infantil i Secundària".

El president popular ha afirmat que "amb el PP la llibertat d'elecció estarà garantida perquè creiem en una xarxa dual on la concertada és complementària de la pública i no subsidiària. Si els ciutadans ens atorguen la seua confiança respectarem la demanda social en l'escolarització i recuperarem el districte únic, perquè creiem en el dret constitucional que tenen les famílies de poder triar el centre segons la mena d'educació que vulguen per als seus fills".

Carlos Mazón també ha manifestat la seua defensa pels concerts en etapes postobligatòries ja que "es tracta d'un dret consolidat en aquesta Comunitat. El TSJCV va obligar el Consell a retornar els concerts de Batxillerat a alguns centres, però encara segueixen sense rebre els diners algunes famílies. És evident que la supressió d'unitats concertades en Batxillerat no va atendre qüestions legals i tècniques, sinó a criteris ideològics".

Arxivat a:

Destacats