Mazón enviarà un document d'esmenes als PGE a tots els grups polítics per a millorar les inversions

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat hui que en els pròxims dies enviarà un primer esborrany d'esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat a tots els grups polítics amb la finalitat de millorar les inversions de l'Estat en la Comunitat Valenciana.

Així ho ha informat hui el president del PPCV en una carta que ha remés a tots els responsables dels partits polítics amb representació de diputats i senadors de la Comunitat Valenciana en el Congrés i al Senat.

En aquest sentit, el President del PPCV ha recordat que ja va enviar divendres passat una carta al President Puig per a mantenir una trobada, del qual hui dia encara no ha tingut resposta.

Carlos Mazón ha assegurat que "cal fer un front comú de tots els partits de la Comunitat Valenciana perquè estem a la cua en inversions i des del PPCV volem millorar eixe text dels pressupostos i poder solucionar els problemes dels habitants de la Comunitat".

"Cal unir forces i presentar esmenes conjuntes als PGE del pròxim any, que una vegada més, situen a la Comunitat Valenciana per davall del pes de la nostra població", ha assegurat el dirigent popular.

El president Mazón ha ressaltat que "si ja per si mateix tenim un greu dèficit pel sistema de finançament autonòmic, els pressupostos suposen un nou fre a la inversió i a la recuperació econòmica de la nostra regió".

"La prioritat és millorar un esborrany que és vergonyós per a les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Mentre siga possible millorar el text continuarem treballant i donant aquesta batalla pels ciutadans".

Per aquesta raó, el president del PPCV ha assegurat que "és el moment per a reunir a tots els diputats i senadors de la Comunitat Valenciana i ser capaces de defensar i tirar avant les inversions justes i necessàries que mereix la nostra autonomia".

Respecte al primer esborrany d'esmenes que el president del PPCV farà arribar a tots els grups polítics ha assegurat que "estaré encantat que ens puguem reunir per a acordar aquestes iniciatives i les que es puguen aportar des de totes les formacions polítiques".

Destacats