Mazón defensa una aliança entre la Comunitat Valenciana i Andalusia per a tirar endavant els reptes comuns: aigua, finançament i Corredor Mediterrani

Guardar

Carlos Mazón i Juanma Moreno
Carlos Mazón i Juanma Moreno

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha defensat hui una aliança entre la Comunitat i Andalusia per a tirar endavant els reptes comuns: aigua, finançament i Corredor Mediterrani.

Mazón s'ha pronunciat així l'Alfafar amb el president del PP d'Andalusia, Juanma Moreno, amb motiu de la celebració del dia d'Andalusia en la Comunitat. "Som territoris clau a Espanya i no competirem, ens unirem", ha assenyalat Mazón.

El president del PPCV ha afirmat que vol "un canvi a la valenciana, amb la nostra identitat i el nostre orgull, però Andalusia és un referent, perquè és la CCAA que en menys temps més ha abaixat els impostos", ha assenyalat. "Hi ha gent que no ho entén, però és senzill: puja l'ocupació, ajudes a la inversió, lleves impostos com el de successions o donacions i es reparteix la riquesa de manera més justa i solidària", ha indicat. Sobre aquest tema, ha assenyalat que "la relació entre alts impostos i serveis de qualitat ha fracassat i no hi ha més que veure-ho en la Comunitat Valenciana, on veiem com està per exemple la sanitat".

El president del PPCV ha indicat que la Comunitat "és al costat de Catalunya la CCAA on els salaris més baixos més impostos paguen" i ha assenyalat que "fa falta un canvi". "El canvi significa ajudar a la gent que més ho necessita. Això va d'abaixar impostos, d'atraure inversions, de tindre un orgull de valenciania, va de proximitat, del barri, de mirar a la gent als ulls. Les nostres prioritats són els serveis socials. En la Comunitat Valenciana ha crescut la pobresa i per primera vegada en 40 anys la Comunitat Valenciana baixa en PIB", ha indicat.

Mazón ha assegurat que el canvi està cada dia més a prop i ha defensat les inversions que necessiten els municipis. "Puig i Sánchez han abandonat Alfafar i han abandonat l'Horta. S'han oblidat d'elles i ho pagaran en les urnes. Jo em compromet amb el canvi en la Comunitat i en tots els municipis", ha conclòs.

Mazón ha assenyalat que Juanma Moreno "està fent una campanya poble a poble, de carrer, pegat a la gent, una campanya municipal com si es tractara d'una autonòmica, encara que a Andalusia no celebren ara autonòmiques. Juanma Moreno és conscient que el canvi i treballar perquè les coses canvien es fan de baix a dalt. Així ho creiem també en la Comunitat Valenciana, on treballarem de baix a dalt per a solucionar els problemes dels municipis. En la Comunitat el canvi es produirà alhora, en les municipals i en les autonòmiques".

El president del PPCV ha afirmat que la situació educativa o la falta d'habitatge "són problemes actuals". "El Govern de Puig no ha fet ni un habitatge social. Però això canviarà la pròxima legislatura, que serà la dels 10.000 habitatges protegits i arribaran de la mà del PPCV", ha manifestat. Finalment, ha assenyalat que en el PPCV "tothom treballarà per a fer una Comunitat competitiva". "No ens fa por competir", ha assenyalat.

Destacats