Mazón censura "l'afany prohibitiu" del Consell en medi ambient i li retrau el seu "ecologisme de saló sectari"

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha censurat l'"afany prohibitiu" del Consell en matèria de medi ambient i li ha retret el seu "ecologisme de saló sectari", enfront del que ha defensat que "la clau està en la convivència sostenible i no en la prohibició". "El Consell només sap encapsular el medi ambient sense escoltar ni fer partícip a ningú", ha lamentat.

"Quan se'ls ocorre fer alguna cosa, sol acabar malament, o en Fiscalia, com amb el seu projecte pioner per a prevenir incendis que va acabar amb la mort dels rucs, o amb les pastilles de clor en la desembocadura de diverses séquies davant la falta de manteniment d'emissaris i depuradores", ha criticat Mazón.

El dirigent 'popular' ha participat aquest diumenge a Benissa (Alacant) en una jornada de neteja del litoral, acompanyat d'altres representants del PPCV, com el president del PP de la província d'Alacant, Toni Pérez, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, ha indicat la formació en un comunicat.

"Vivim envoltats d'un medi ambient digne de valorar, protegir i conservar, però les polítiques del Consell de Ximo Puig ideades per un ecologisme de saló sectari van en contra d'això", ha expressat.

Mazón ha assenyalat que "tota xicoteta acció suma "per a mantenir netes les platges i la resta de paratges naturals. "La clau està en la convivència sostenible, no en la prohibició", ha defensat, al mateix temps que ha assenyalat que l'agricultura, la silvicultura, la ramaderia, la caça o l'esport de muntanya "són activitats essencials per a la conservació del nostre medi ambient, i també la tecnologia, les infraestructures destinades a protegir les nostres muntanyes o les nostres platges".

"El PPCV no s'oblida del medi ambient i això inclou reivindicar aigua, protegir arbres, cuidar les platges, lluitar contra les plagues, apostar per la regeneració de l'Albufera i mostrar doble responsabilitat: personal i política. El medi ambient és per a cuidar-lo, respectar-lo i gaudir-lo", ha indicat.

Finalment, Mazón ha avançat que "en breu" el PPCV presentarà el seu decàleg de mesures mediambientals. "Tenim projecte, discurs, relat i sentit comú", ha valorat.

Destacats