Mazón anuncia una baixada d'impostos i crèdits exprés per a reduir l'impacte de la crisi en la pesca

El candidat popular a la Generalitat Valenciana ha avançat que si arriba al poder crearà una Direcció General de Pesca

Guardar

Trobada entre Carlos Mazón i representants del sector pesquer a la Vila Joiosa
Trobada entre Carlos Mazón i representants del sector pesquer a la Vila Joiosa

Exempció de les taxes portuàries i crèdits expressos per a ajudar al sector pesquer a superar la crisi. Aquesta és la proposta de Carlos Mazón, candidat del Partit Popular a la Generalitat Valenciana, per a assegurar la supervivència econòmica del sector de la pesca a la Comunitat Valenciana.

"És necessari possar en marxa l'exempció de les taxes portuàries depenents de la Generalitat Valenciana per a ajudar al nostre sector pesquer", ha afirmat Mazón després d'una trobada amb armadors i pescadors de la Vila-Joiosa. Así, Mazón anuncia que ajudarà al sector "baixant els impostos mentre dure aquesta crisi generada per la inflació i per l'augment dels costos perquè no seguisquen perdent competitivitat", ha concretat.

D'altra banda, el candidat popular també ha avançat que si la seua formació política arriba al govern valencià, es crearà una Direcció General de Pesca. "Necessitem a professionals en la Generaltiat valenciana que defensen a aquest sector davant l'administració general i l'administració europea. No podem deixar de costat a tantes famílies que viuen de la pesca en molts municipis de la Comunitat", ha assegurat.

Mazón ha explicat que "hi haurà un tracte específic per a la pesca i cal fer força i pressió a Brussel·les perquè no pot ser que només es puga eixir un de cada quatre dies a pescar". "Cal engegar crèdits expressos i operacions pont mentre els arriben les ajudes. És un problema de gestió i eficàcia. Cal garantir que arriben les ajudes perquè no és un sector de segona com han pretés Puig i Sánchez", ha conclòs el candidat del PPCV.

Arxivat a:

Destacats