Mazón advoca pel diàleg amb fermesa entre el Govern d'Espanya i les autonomies per a solucionar el problema de l'aigua

Exigeix a Puig que "siga valent i que vinga ací a defensar l'aigua que mereix la seua terra i que si és necessari que s'enfronte al seu propi partit i al president Sánchez"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha advocat hui per "un acord, basat en el diàleg amb fermesa entre el Govern d'Espanya i les comunitats autònomes per a solucionar el problema de l'aigua".

En aquests termes s'ha referit Carlos Mazón després de participar en la concentració que agricultors i regants de la província d'Alacant, Múrcia i Almeria han realitzat hui a la ciutat d'Alacant en contra de la retallada del Transvasament Tajo-Segura. En la concentració, a més de diversos representants del PPCV, han participat el president del PP de Múrcia, Fernando López Miras i l'alcaldessa de Cartagena, Noelia Arroyo.

Carlos Mazón ha assegurat que "ens sumem sense fissures i com un únic partit als regants i agricultors i a les necessitats de la província de alicante i de la regió de Múrcia i d'Almeria".

"No és una concentració contra ningú. No és una concentració contra els nostres germans regants i agricultors de Castella- La taca, també els defensem dels enganys, de la demagògia i de la divisió entre espanyols que està fomentant el govern socialista de Sánchez", ha afirmat.

El president del PPCV ha destacat que "a Espanya hi ha aigua per a tots i no cal dependre del fet que ploga perquè tots puguem regar els nostres camps. La solidaritat és per a tots i va sempre en una doble direcció".

Mazón ha recordat que "nosaltres defensem el que en justícia, mediambientalment, solidàriament i territorialment ens correspon, però no volem res que no ens corresponga" i ha reivindicat "les inversions necessàries a Castella- La taca que s'haurien de fer i que el Govern de Sánchez no ha fet. Són germans regants nostres".

En aquest sentit, Mazón ha exigit que "algú haurà de convocar-nos a tots a l'una taula perquè aquesta guerra de l'aigua que està generant el PSOE s'ha d'arreglar. No se soluciona ni amb mentides, ni demagògies ni càlculs electorals. Demane diàleg des de la solidaritat entre totes les regions d'Espanya perquè l'aigua és de tots".

Carlos Mazón ha demanat a Puig "que siga valent i que vinga ací a defensar l'aigua que mereix la seua terra i quina si és necessari que s'enfronte al seu propi partit, al president Sánchez, li faça entrar en raó, perquè no val amb declaracions i mitjanes negres".

Així, el president del PPCV ha afirmat que "abans o després ens haurem d'asseure, però des de la fortalesa del que és just i del que ens correspon. Hui no estan tots ací i tant de bo estigueren. Puig ha de perdre la por i defensar amb el cap i la veu ben alta el que aquesta terra necessita".

Arxivat a:

Destacats