Mata: "Totes les decisions de l'Autoritat Portuària estan emparades per informes tècnics i per la legislació"

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes recorda que "no es pot estar en el Govern i en l'oposició al mateix temps"

Guardar

El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata
El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha afirmat hui que "totes les decisions que s'han pres des de l'Autoritat Portuària de València (APV) estan emparades pels informes tècnics i emparades per la legislació" i ha remarcat que "el seu president sempre actua sota l'imperi de llei". Així s'ha manifestat Mata en declaracions als mitjans, durant les quals ha subratllat que "el Port mai ha ocultat informació, tots els consellers han tingut accés als informes de l'Advocacia des del principi".

En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat als grups que sustenten al Govern del Botànic que "no es pot estar en el Govern i en l'oposició al mateix temps" i ha assenyalat que "no és lleial obrir debats públics per a demanar dimissions" "Han de tranquil·litzar-se i deixar de confondre sembrant ombres de sospita on no hi ha cap irregularitat", ha insistit Mata.

Així mateix, ha explicat que "l'Autoritat ja va posar a la disposició dels membres del Consell d'Administració tota la informació sobre la permuta de terrenys, excepte a Vicente Boluda per una qüestió de conflictes d'interessos" i ha assegurat que, "a més la prova que l'APV ha actuat sempre a favor dels interessos dels valencians és que va ser ella la que va realitzar una consulta a l'Advocacia de l'Estat sobre si la possible operació era correcta abans de la presa de qualsevol decisió". "La mateixa APV i el Consell d'Administració són els que van revisar l'acte que havien adoptat i el van declarar lesiu" ha detallat Mata, i ha afegit "que és una declaració que ja està a l'espera d'una resolució judicial".

Finalment, Mata ha qualificat d'"imprudents" les declaracions de Compromís i Unides Podem sobre aquest tema i ha apuntat que "els socialistes quan creiem que algun dels seus alts càrrecs no actua correctament mai ens plantegem demanar la seua dimissió".

Arxivat a:

Destacats