Mata sobre la dimissió de Montón: "Estem orgullosos d'ella i ens dol, gràcies pel seu treball i generositat"

Guardar

MATA
MATA

El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha afirmat aquest dimecres després de la dimissió de Carmen Montón com a ministra de Sanitat que sent "una mescla de pena i orgull" i ha assegurat que la decisió que ha pres "li honra". "Estem orgullosos d'ella i ens dol", ha admès, per a donar les "gràcies a Carmen pel seu treball i per la seua generositat".

Així s'ha pronunciat el també portaveu socialista en Les Corts Valencianes en ser preguntat per la renúncia feta pública anit per la també exconsellera per la polèmica entorn de presumptes irregularitats en el seu màster en la Universidad Rey Juan Carlos. Sobre este tema, ha apuntat: "És la meua amiga i és una de les persones que en menys temps, tant a Espanya com en la Generalitat, ha fet més per la sanitat pública".

Mata ha subratllat que Montón "és una gestora excel·lent, una gran socialista i la dimissió li honra, és un gest de dignitat" i "eixa generositat s'ha d'agrair".

Ha indicat que s'ha posat el llistó "tan alt que al final fets com aquest porten al fet que algú estiga fora d'un càrrec tan important com ser ministre" i ha llançat un missatge: "Que els altres s'apunten açò".

"El llistó està tan, tan alt que una persona que ha fet el màster, que ha fet el treball, que ha pagat el seu màster fa 8 anys, si hi ha unes pàgines que s'han copiat de Wikipèdia, ara veurem els que no han pagat el màster, no van fer el treball i no van fer altres coses", ha agregat.

Preguntat sobre si el president del PP, Pablo Casado, hauria de seguir els seus passos, Mata ha assenyalat que "evidentment hauria de seguir el camí de Cifuentes i Montón" per les presumptes irregularitats també en el seu màster en eixa mateixa universitat.

Segons ha indicat, allò que més "dol" és que hi haja gent que ha de demanar crèdits per a cursar-los i hi ha persones que se senten "traïdes per eixa espècie de privilegi que es dóna a determinades persones".

"El de Casado plou sobre mullat, he estat anys defenent-ho per ací, dient que tenen un oncle que ha estudiat a Harvard i Georgetown i resulta que era un matí d'Harvard, Casado vés-te ja", ha conclòs.

Destacats