Mata: "Estem davant una setmana decisiva per al nostre futur en la qual tots hem d'apostar per la unitat"

Mata demana a la sindica popular, María José Catalá, un "break": "No podem estar jugant-nos el nostre futur per a les pròximes dècades i estar en un ambient de crispació constant"

Guardar

El síndic del PSPV, Manolo Mata
El síndic del PSPV, Manolo Mata

El síndic del PSPV-PSOE a Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha afirmat hui que "els valencians i valencianes estem davant una setmana decisiva per al nostre futur en la qual tots hem d'apostar per la unitat i allunyar-nos de la crispació, especialment els dirigents de la bancada popular als quals tant els agrada aqueix ambient". Així s'ha manifestat Mata, en relació a la presentació aquest pròxim dijous del projecte de la gigafactoria de bateries que instal·larà Volkswagen a Sagunt amb la qual, ha considerat, "ens juguem el nostre futur per a les pròximes dècades".

En aquest sentit, el portaveu socialista ha demanat a la síndica popular, María José Catalá, un "break d'una setmana" al mateix temps que li ha recordat que "no podem estar jugant-nos el nostre futur per a les pròximes dècades, que vinguen dirigents europeus i ací estar en un ambient de crispació constant": "Hem de demostrar unitat", ha insistit.

Així mateix, el també sotssecretari general del PSPV-PSOE ha assenyalat que "la Comunitat Valenciana és l'autonomia que més ha apostat per les energies renovables" i ha considerat que "la instal·lació de la gigafactoria a Sagunt és una aposta ferma per les renovables i pel futur". A més, ha destacat que "aquest projecte, que compta amb el vistiplau d'Europa, del Govern d'Espanya i de Volkswagen, ens convertirà en un gran pol d'atracció". "Necessitem la màxima unitat per a afrontar el desenvolupament d'aquesta gran notícia", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats