Mata enlletgeix al PPCV "ser un titella al servei de Casado": "Aquest Govern demana perdó i assumeix responsabilitats quan toca"

Guardar

El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata
El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha enlletgit hui al Partit Popular de la Comunitat Valenciana que "el seu president, Carlos Mazón, i tots els seus dirigents, siguen un titella al servei de Pablo Casado" i ha afirmat que "aquest Govern demana perdó i assumeix responsabilitats quan toca". Així s'ha referit Mata, després de les declaracions de Carlos Mazón, a qui ha recordat que "la Comunitat Valenciana va ser la primera autonomia a reforçar totes les dotacions de protecció per a sanitaris, bombers i policies" i ha assenyalat que "no hi ha cap sentència ferma que obligue a indemnitzar per supòsits de força major, com és la pandèmia del coronavirus".

En aquest sentit, el portaveu socialista ha subratllat que "és el món el que es va haver d'enfrontar a la COVID-19, i en tot moment els nostres dirigents han fet tot el que han pogut per a afrontar aquesta crisi". A més, ha apuntat que "la Comunitat Valenciana ha sigut, i continua sent, pionera en la vacunació gràcies a l'esforç de tota la societat valenciana que ha acudit a immunitzar-se enfront del virus de manera massiva".

Així mateix, el portaveu socialista ha lamentat que "des de la bancada popular es menyspree una vegada més el treball que diàriament es realitza en Les Corts, ja que no es pot anticipar que passarà demà en la Diputació Permanent": "S'aprofita de les situacions i no tenen cap projecte per a la nostra terra", ha insistit. A més, ha reiterat que "des del Consell s'han planificat tots els protocols perquè els abusadors acaben a la presó i els menors tinguen la protecció dels poders públics".

Arxivat a:

Destacats