Mata: "El Consell de Ximo Puig té un projecte il·lusionant, optimista i d'un futur millor per al poble valencià"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata, han mantingut aquest dimarts una reunió per a analitzar la resposta del Consell a la crisi d'Ucraïna

Guardar

Ximo Puig i Manolo Mata en Les Corts
Ximo Puig i Manolo Mata en Les Corts

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha afirmat hui que "el Consell de Ximo Puig té un projecte il·lusionant, optimista i d'un futur millor per al poble valencià" i ha destacat que "enfront d'una oposició instal·lada en el pessimisme destructiu que només pensa en el passat, el president està carregat d'idees amb la mirada posada en el futur". Així s'ha manifestat Mata després de mantindre una reunió amb el president de la Generalitat Ximo Puig durant la qual han analitzat la resposta del Consell a la crisi d'Ucraïna, i ha celebrat "la seua aposta per impulsar un pacte per l'energia per a aprofitar les energies renovables i que ens permetrà afrontar amb garanties els pròxims deu anys".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha apuntat que "els valencians podem enorgullir-nos del treball realitzat que ha permés que en la Comunitat Valenciana hagen més de 2 milions de persones treballant" i ha subratllat que "la pitjor inflació és la que està sobre els aturats, i per això el treball és una aposta decidida per a aquest Govern". A més, ha recordat que "s'han impulsat mesures quirúrgiques, com per exemple les ajudes vinculades a l'energia destinades per als autònoms i les empreses". "Tenim un futur brillant per davant", ha insistit.

Així mateix, Mata ha destacat que "el Consell de Ximo Puig ja va impulsar en 2017 una reforma fiscal que va beneficiar a 1,5 milions de valencians i valencianes" i ha remarcat que "les mesures que planteja el Partit Popular són flor d'un dia": "Deflactar l'IRPF tindria efectes quan es fa la renda i la gent que li isquera a pagar 300 euros acabaria estalviant-se solament 5 euros".

TRANSVASAMENT TAJO-SEGURA

D'altra banda, referent al Transvasament Tajo – Segura el portaveu socialista ha subratllat que "l'Executiva del PSPV-PSOE va prendre ahir la decisió de reforçar les nostres decisions amb una iniciativa parlamentària i es va acordar que s'anirà als tribunals si fa falta": "Aquests cabals no poden destrossar el futur de tota una comarca". "Aquesta batalla lleva 50 anys i sempre l'hem guanyada, l'aigua és una necessitat i lluitarem per ella", ha conclòs.

Destacats