Mata defineix els PGV 2022 com "els pressupostos més socials i més importants de la història de la democràcia valenciana"

El síndic socialista destaca que "la Comunitat Valenciana torna a ser exemple de diàleg, consens i estabilitat, en presentar els seus setens pressupostos consecutius en set anys"

Guardar

El síndic del PSPV, Manolo Mata
El síndic del PSPV, Manolo Mata

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha definit els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'any 2022 com "els pressupostos més socials i més importants de la història de la democràcia valenciana". "La inversió en aquests pressupostos creix un 9,1% respecte a 2021, fins als 27.967,5 milions d'euros", per la qual cosa "són uns comptes dissenyats per a consolidar la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana, blindar l'escut social i impulsar una nova realitat millor que la que teníem abans de la pandèmia".

En aquest sentit, Mata ha celebrat que "cada dia, el Consell de Ximo Puig destina 47,4 milions d'euros a garantir als valencians i a les valencianes els serveis bàsics". Així, el síndic socialista ha destacat "els 21,47 milions d'euros es destinen a Sanitat, els 17,31 milions en Educació, els 6,02 milions en Igualtat o 1,6 milions en Ocupació". "Aquests pressupostos també es nodreixen amb els Fons Europeus, que ascendeixen a 1.795 milions d'euros", ha afegit Mata.

"Una vegada més, aquest Consell destina tots els seus esforços a enfortir els serveis públics fonamentals, per a corregir desigualtats i oferir igualtat d'oportunitats per a tots els valencians i valencianes", ha aplaudit Mata, qui també ha afirmat que "tenim els pressupostos perfectes per a donar impuls a una recuperació justa en la qual no es quede arrere ni un sol valencià o valenciana".

Finalment, Manolo Mata ha destacat que "la Comunitat Valenciana torna a ser exemple de diàleg, consens i estabilitat, en presentar els seus setens pressupostos consecutius en set anys". "Enfront dels pressupostos que presentava el PP, que estaven fets a base de retallades en els serveis públics fonamentals, aquest Consell està compromés des del primer dia, i tal com demostren aquests pressupostos, amb millorar la vida dels valencians i les valencianes", ha conclòs.

 

 

Destacats