Mata critica que Mazón i el PP "estan instal·lats en el passat i no escolten"

Guardar

El síndic del PSPV, Manolo Mata
El síndic del PSPV, Manolo Mata

El síndic del grup parlamentari socialista en Les Corts Valencianes i sotssecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha criticat hui que "Mazón i el PP estan instal·lats en el passat i no escolten". Així, s'ha referit hui a la campanya iniciada pel PP per a advertir que "les campanyes catastrofistes del PP estan fora de la realitat" perquè "són coses que no estan passant ni passaran en un futur immediat".

De fet, Mata ha assenyalat que "ara no és el moment de gravar amb noves figures impositives a l'economia valenciana, sabem que no és el moment perquè hem escoltat el sector, però quan la pandèmia i la guerra passen, fins i tot quan Mazón passe, cal pensar en el futur i donar l'oportunitat perquè els ajuntaments decidisquen si implanten o no un impost que ja apliquen altres ciutats europees". En aquest sentit, ha afegit que "és l'hora de l'autonomia local i de tindre confiança als ajuntaments".

Per a Mata, "a diferència de Mazón, el Botànic i el govern han escoltat i, després de viure els moments més durs de la nostra història amb dos anys de pandèmia i la guerra d'Ucraïna, el Govern valencià ha fet un esforç determinant per a salvar empreses, llocs de treball i l'economia valenciana". D'aquesta manera, ha recordat "el Pla Resistir, el Pla Resistir Plus, el Pla Reactiva o la il·lusió dels Fons Europeus que ja comencen a arribar i que dissenyarà un futur brillant". Per això, ha insistit que "també quan tot el dolent passe hem de donar l'oportunitat que els ajuntaments decidisquen la seua destinació i tinguen els recursos necessaris per a endreçar els seus carrers, protegir els seus parcs naturals, revitalitzar la seua economia local o ser pols d'atracció turística més potent encara".

El dirigent socialista ha assegurat que "el PP ha entrat en una espiral embogida del no als impostos" quan això significa "empobrir als que més ho necessiten, llevar oportunitats a nous sectors i continuar blindant als més poderosos perquè continuen vivint com ho fan".

Arxivat a:

Destacats