Mata: "Bonig hauria de ser contundent amb populars que no fan més que posar pedres en el camí dels valencians"

Guardar

mata ep
mata ep

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha instat a la líder popular, Isabel Bonig, a ser "contundent amb alguns populars com Ayuso o Feijóo que no fan més que posar pedres en el camí per a aconseguir un finançament just per a tots els valencians i valencianes". Així ho ha assenyalat després de conéixer les declaracions de la portaveu del PPCV a qui ha recordat que el Partit Popular "sempre arriba malament i vesprada als grans debats polítics" alhora que ha posat en valor que l'"aposta decidida" del Consell per un nou model de finançament "va calant com una gota malaia en el Govern d'Espanya i en el Parlament espanyol".

En eixe sentit, Mata també ha destacat la importància que eixa aposta "siga secundada pel PPCV que ha d'instar els seus diputats i senadors que expressen davant el seu grup parlamentari la situació d'infrafinançament de la Comunitat Valenciana". Malgrat això, el dirigent socialista ha defensat que els Pressupostos Generals de l'Estat per a 2021 "reconeixen el 10% d'inversions per a la Comunitat i es condona el deute de la Marina", una cosa que ha titllat d'"un gran pas per a aspirar a un model just".

Finalment i sobre el debat de l'harmonització fiscal, el síndic socialista ha assenyalat "la labor que ha fet el Botànic perquè ja existisquen ponts tendits quant a aquesta mesura" i ha titllat d'"impresentable" el dúmping fiscal que ocorre en la Comunitat de Madrid i que afavoreixen només "als madrilenys i madrilenyes més rics".

Arxivat a:

Destacats