Martínez: "La fugida de Cantó no és un cas aïllat, el PP aprofita aquestes situacions per a comprar diputats"

La portaveu adjunta del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha lamentat que "els mateixos que venien a regenerar la política, ara denigren el treball dels quals creem en la política en majúscules"

Guardar

carmen-martinez
carmen-martinez

La portaveu adjunta del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha afirmat avui que "la fugida de Toni Cantó no és un cas aïllat, perquè el Partit Popular està aprofitant aquestes situacions per a comprar diputats amb càrrecs sense cap mena de xafogor". Així s'ha referit Martínez, qui ha recordat que això és "només una mostra més de l'estil que Zaplana va implantar i que els seus seguidors continuen utilitzant".

En aquest sentit, la diputada socialista ha assenyalat que la decisió "no ha estat cap sorpresa" i lamentat que "els mateixos que venien a regenerar la política i que se'ls omplia la boca donant lliçons d'ètica, ara denigren amb aquestes accions el treball dels quals de veritat creiem en la política en majúscules". "Aquests moviments deshonren a tots els que creem en la política com a servei públic", ha insistit.

A més, la portaveu adjunta del PSPV-PSOE ha recordat que no és la primera vegada que es produeixen aquestes maniobres perquè les hem vist "en llocs com Madrid o Múrcia, i també en la Comunitat Valenciana en poblacions com Teulada o Agres". Finalment, Martínez ha assenyalat que Cantó "ja va deixar preparada l'escenografia quan va anunciar que s'anava de Ciutadans" i remarcat que "per temes com aquests molts ciutadans deixen de creure en la política".

Arxivat a:

Destacats