Maribel Albalat (PSPV-PSOE), Jesús Monzó (Compromís) i Paqui Llopis (PP) ocuparan les vicepresidències de la Mancomunitat de l'Horta Sud

"La Mancomunitat de l'Horta Sud continua mostrant amb les seues vicepresidències el compromís per la unió i la unanimitat sense mirar el color polític", ha declarat Jose Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud

Guardar

Reunió de les vicepresidències de la Mancomunitat Horta Sud
Reunió de les vicepresidències de la Mancomunitat Horta Sud

L'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, serà la vicepresidenta primera de la Mancomunitat de l'Horta Sud, el vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó, serà el vicepresident segon i l'alcaldessa de Lloc Nou de la Corona, Paqui Llopis, ocuparà la tercera vicepresidència. D'aquesta forma es completa l'organigrama de l'entitat comarcal sorgit de l'últim ple, en el qual l'alcalde de Sedaví, José Francisco Cabanes, va ser elegit president.

D'altra banda, la junta de govern de la Mancomunitat estarà formada per Antonio Saura, alcalde d'Alaquàs, Guillermo Luján, alcalde d'Aldaia, Eva Sanz, alcaldessa de Benetússer, Lorena Silvent, alcaldessa de Catarroja, Javier Mansilla, alcalde de Manises, M. Luisa Martínez, regidora de Mislata, Isabel Albalat, alcaldessa de Paiporta, Josep Almenar, alcalde de Picanya, Conxa García, alcaldessa de Picassent, Bartolomé Nofuentes, regidor de Quart de Poblet i Vicente Zaragoza, alcalde de Silla, per part del grup polític del PSPV-PSOE. També conformaran la junta de govern Jesús Monzó, vicealcalde de Catarroja, representant a Compromís, mentre que del grup polític del PP formaran part de la junta de govern Vicent J. Hernández, regidor de Beniparrell i Paqui Llopis, alcaldessa de Lloc Nou de la Corona.

Respecte a les comissions informatives creades per a la gestió de la Mancomunitat s'han organitzat un total de huit, Hisenda, Especial de Comptes i Règim Intern; Igualtat, Serveis Socials i Sanitat; Mobilitat, Medi ambient i Benestar Animal; Desenvolupament Industrial i Parcs Empresarials; Europa, Innovació i Turisme; Ocupació i Emprenedoria i Cultura, Educació i Polítiques Lingüístiques, que estaran formades per membres dels diferents grups polítics que formen l'entitat.

El president de la Mancomunitat, José Cabanes, ha volgut destacar que "tant les vicepresidències com la junta de govern i les comissions són un reflex del treball de la nostra entitat: plural, d'unió, pensant en la comarca i deixant al costat els nostres colors polítics", a més ha afegit que "l'objectiu d'aquesta legislatura és treballar per la comarca i cobrir les necessitats de tots els municipis seguint la línia de treball dels últims anys".

Destacats