Mamen Peris: "On estan els límits en la corrupció de PP i PSOE? On està la regeneració política i la coherència?"

Guardar

Mamen Peris, candidata de Ciutadans (CS) a la Presidència de la Generalitat Valenciana
Mamen Peris, candidata de Ciutadans (CS) a la Presidència de la Generalitat Valenciana

"On estan els límits en la corrupció de PP i PSOE? On està la regeneració política i la coherència?". Així s'ha manifestat Mamen Peris, candidata de Ciutadans (CS) a la Presidència de la Generalitat Valenciana, després de recordar que l'alcaldessa socialista del Puig s'asseurà en la banqueta acusada de prevaricació i que el PP presenta a candidats a qui la Fiscalia demana 7 anys de presó a Oriola o 14 d'inhabilitació al del Campello.

Peris ha reclamat traslladar aquestes "preguntes sobre la corrupció del PP al senyor Feijóo, que està hui a València". A més, ha exigit que "Mazón responga també a si pensa implantar la taxa turística" com a Balears o si "la seua política serà la de la immersió lingüística nacionalista, com la de Feijóo a Galícia".

La candidata i presidenta de CS en la Comunitat Valenciana ha fet aquestes declaracions al Puig durant la presentació de l'alcaldable de CS, David Castelló, on ha promés la "rehabilitació de la ruta del castell" i ha apostat per "enfortir el nostre patrimoni i fer-lo més accessible".

Per part seua, el candidat municipal de CS, David Castelló, ha posat en valor les tradicions i la cultura del Puig i ha proposat impulsar l'economia i fer créixer el teixit empresarial i industrial de la localitat, així com exigir totes les infraestructures que fan falta per a apostar per aquest creixement.

Destacats