Mamen Peris, Narciso Estellés i Teresa Ortiz, representants valencians en l'Executiva Nacional de Ciutadans

Guardar

Compromissaris valencians en l'Assemblea de Ciutadans
Compromissaris valencians en l'Assemblea de Ciutadans

La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mamen Peris, el regidor a l'Ajuntament de València i secretari d'Acció Institucional, Narciso Estellés, i la secretària d'Organització de Cs a la Comunitat Valenciana, Teresa Ortiz, formen part des de hui de l'Executiva Nacional de Ciutadans.

A més, Mamen Peris assumirà el càrrec de secretària nacional d'Acció Electoral de Cs i estarà en l'Executiva permanent del partit, el nucli dur dels liberals a Madrid sota la direcció d'Adrián Vázquez com a nou secretari general i Patricia Guasp com a portaveu política.

Peris ha assumit "aquest apassionant repte amb una gran responsabilitat" i ha assegurat que es posen a "treballar des del primer minut per a demostrar als ciutadans que el projecte liberal és més necessari que mai". "La Comunitat Valenciana tindrà un pes molt important dins del partit a Espanya i serà motor de canvi", ha destacat durant el desenvolupament de la VI Assemblea General de Ciutadans.

"Ni plegats al PP ni plegats al PSOE; Ciutadans té un espai propi", ha explicat la nova membre de l'Executiva Permanent, qui ha afirmat que "treballarem amb dedicació perquè tots els espanyols tinguen l'opció de votar a Cs en les municipals, en les autonòmiques i en les nacionals".

Arxivat a:

Destacats