Majoria absoluta per a Compromís en les eleccions municipals de Beniparrell

Voro Masaroca ocuparà, una legislatura més, l'Alcaldia de Beniparrell després de les eleccions del 28M

Guardar

Voro Masaroca, candidat de Compromís per Beniparrell
Voro Masaroca, candidat de Compromís per Beniparrell

Una vegada més, Compromís ha arrasat en les urnes. Les eleccions municipals de Beniparrell d'aquest 28M han deixat a un clar vencedor. Voro Masaroca (Compromís) ha tornat a aconseguir majoria absoluta amb un total de 7 regidors. I és que han sigut un total de 633 vots els que ha rebut la coalició valencianista en les eleccions de 2023, que es tradueix en el 51.71 % dels vots totals.

 

Per part seua, tant el Partit Popular, com el PSPV-PSOE s'han hagut de conformar amb una mínima representació en la corporació municipal, ja que tan sols han obtingut 2 i 2 escons, respectivament, amb el 15.76 % i el 21.07 % dels vots.

 

Masaroca s'aferma, després de les eleccions, en el seu càrrec. I és que si en 2015 s'alçava com el partit polític més votat a Beniparrell; en els comicis de 2019, aconseguia eixa majoria absoluta amb un total de set regidors. Una majoria folgada – a Beniparrell la majoria absoluta s'assoleix amb cinc regidors – que li ha permés governar en solitari i tirar avant el seu projecte polític. Ara, Salvador Masaroca es prepara per a afrontar una nova legislatura en la qual tampoc necessitarà el suport de cap formació per a governar a Beniparrell.

La nit electoral continua. L'equip de València Extra està duent a terme una cobertura especial de les eleccions municipals i autonòmiques d'aquest 28 de maig de 2023. D'aquesta manera, a través de la nostra web, podràs mantindre't informat de la resta de resultats tant a nivell municipal, amb la cobertura de tots els municipis de les comarques de la província de València, però també a nivell autonòmic.

En el cas de la localitat de Beniparrell (Horta Sud), les eleccions del 28M, amb el 100% de l'escrutini realitzat, han revalidat el projecte de Voro Masaroca (Compromís).

Arxivat a:

Destacats