Lima (Podem) creu que el discurs de Puig "dona esperança" cap al "nou cicle postpandèmia"

Guardar

La actual síndica de Podem en Les Corts, Pilar Lima
La actual síndica de Podem en Les Corts, Pilar Lima

La secretària general de Podem i portaveu d'aquesta formació en Les Corts Valencianes, Pilar Lima, ha valorat, després de l'acte institucional de la Generalitat amb motiu del 9 d'Octubre, que "el discurs del president dona esperança" sobre el "nou cicle postpandèmia" que s'obri per a la Comunitat Valenciana, ple de "reptes interessants" com "el model d'estat que vulguem" i el finançament autonòmic "just".

Així s'ha manifestat, en declaracions als mitjans, després d'assistir a l'acte de lliurament de les distincions del 9 d'Octubre aquest dissabte. Lima s'ha mostrat "molt orgullosa dels valencians i valencianes" perquè ha sigut "capaces de véncer aquesta pandèmia" i ha destacat que "el govern ha sigut capaç de gestionar-lo posant com a prioritat l'interés general".

"L'horitzó que ve és de nou cicle postpandèmia i això vol dir que afrontem diversos reptes, reptes bonics" i "interessants", ha valorat la portaveu de la formació habitada.

En concret, s'ha referit al "model d'estat que volem, el país al qual volem anar, aquest país de països", així com al finançament autonòmic "just". "Crec que també ens dona molta esperança per a per fi aconseguir-la, lligat per descomptat a la política fiscal justa. És un debat interessant i l'hem d'abordar", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats