La Generalitat convoca subvencions per a activitats de difusió i formació en matèria d'Unió Europea i acció exterior

Les sol·licituds es poden presentar des de hui 8 d'abril fins al pròxim 9 de maig

Guardar

Palau de la Generalitat Valenciana
Palau de la Generalitat Valenciana

Ja s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la realització d'activitats de difusió i formació en matèria d'Unió Europea i d'acció exterior per a enguany 2022. L'objectiu d'aquestes ajudes, a les quals es destinen un total de 70.500 euros, és la divulgació de coneixements relatius a la Unió Europea, la participació ciutadana en la Unió Europea, i qualsevol altre aspecte relacionat directament amb la Unió Europea o amb l'acció exterior de la Comunitat Valenciana, tant respecte a països de fora de la Unió Europea com d'organismes internacionals.

Els interessats han de presentar les sol·licituds per via telemática a través de la seu electrònica de la Generalitat consultar ací a partir hui 8 d'abril i fins al pròxim 9 de maig.

Les subvencions estan dirigides a entitats públiques, cooperatives, associacions i altres entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes, que estiguen interessades en la realització d'activitats formatives i de difusió de matèria relacionada directament amb la Unió Europea o amb l'acció exterior.

Per a l'actual exercici s'han considerat prioritàries les temàtiques relacionades amb el pacte verd europeu, la participació de les regions en la Unió Europea, els Fons Next Generation UE, l'Europa adaptada a l'era digital, así com el desenvolupament del pilar europeu de drets socials i l'any europeu de la joventut.

Per a això, es concediran entre 1.500 i 10.000 euros per sol·licitud, en funció de les despeses subvencionables.

Destacats