La Diputació convoca les ajudes per a projectes de transparència i participació per a les associacions

S'incrementen fins a 435.000 euros les ajudes destinades als ajuntaments de fins a 50.000 habitants i entitats menors en projectes per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social

Guardar

Mentxu Balaguer
Mentxu Balaguer

La delegació de Govern Obert i Participació de la Diputació de València ha obert el termini de presentació d'instàncies de la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a entitats associatives sense ànim de lucre de la província de València per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública. El termini de presentació finalitza el 23 de febrer.

Per a la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, "com a administració local continuem aspirant a aconseguir una activitat pública transparent i al reconeixement i garantia de l'accés dels ciutadans i ciutadanes a la informació pública. Durant aquests anys, hem vist que les entitats associatives són un camí inestimable per a assolir aquests objectius; per això continuem donant suport a les seues idees i projectes en la present convocatòria".

La Diputació de València considera de vital importància implicar els agents socials en la transformació de la cultura ciutadana relativa a la transparència i la participació. S'espera que, com en anys anteriors, les entitats associatives presenten projectes relatius al disseny i execució d'accions formatives com ara cursos, jornades, seminaris o congressos; d'accions d'assessorament a la ciutadania i realització d'estudis; materials informatius, de difusió i divulgatius; i accions que fomenten l'accés i l'ús de les tecnologies d'informació i comunicació entre la població en risc d'exclusió digital.

Destacats