L'oposició interrogarà a Puig per la situació econòmica i sanitària i el Botànic per la corrupció i els pressupostos

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, intervé durant un ple de Les Corts
El president de la Generalitat, Ximo Puig, intervé durant un ple de Les Corts

El president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, respondrà en la sessió de control del pròxim dimecres 27 a preguntes de l'oposició sobre la situació econòmica i sanitària i altres dels seus socis de govern sobre la "corrupció generalitzada" i els pròxims pressupostos autonòmics.

Des de l'oposició, la síndica del PP en Les Corts, Mª José Catalá, realitzarà una pregunta general sobre com valora Puig "la situació econòmica i social de la Comunitat Valenciana".

Com a portaveu de Ciutadans, Ruth Merino es limitarà a preguntar al president sobre quines mesures ha pres per a millorar la sanitat pública valenciana.

De Vox, Ana Vega vol saber si el govern del Botànic pensa reduir les "partides ideològiques i despeses supèrflues" dels pressupostos autonòmics de 2022 per a destinar-les a les necessitats reals dels valencians.

Entre els grups del govern, el síndic de Compromís, Fran Ferri, interrogarà a Puig per com valora l'impacte que ha tingut "la corrupció generalitzada durant els governs del PP" i per "quants diners robats als valencians s'ha recuperat".

I la portaveu de Unides Podem, Pilar Lima s'interessarà per "en quina mesura el projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2022 recull l'esperit programàtic del Botànic i dels partits que el conformen".

Arxivat a:

Destacats