L'Executiva d'EUPV demana una coalició d'esquerres "la més àmplia possible" per a les eleccions generals

Guardar

EUPV Rosa Pérez Garijo
EUPV Rosa Pérez Garijo

La Comissió Executiva d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), reunida durant la vesprada d'aquest dilluns per a traçar el full de ruta de cara a les eleccions generals del 10 de novembre, ha fet una crida als partits polítics valencians d'esquerres per a integrar una plataforma electoral "la més àmplia possible" de cara al 10 de novembre.

En opinió de l'organització d'esquerres, aquests comicis "són conseqüència del tacticisme electoral del PSOE" i, per tant, es presenten com "una doble volta". Per això, "els partits d'esquerres valencians no es poden permetre el luxe de perdre cap vot i l'aposta per la confluència és la millor manera d'aconseguir-lo", ha indicat.

La coordinadora d'EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha descrit la situació com "d'emergència democràtica" davant el bloqueig institucional del País i ha assegurat que "l'acord no ha de ser difícil si hi ha voluntat de cooperar i generositat per part de tots".

La també consellera de Participació ha insistit en la "crua realitat" que està patint la tresoreria de la Generalitat com a conseqüència de l'existència d'un govern en funcions que actua "capritxosament" i sense Pressupost a la vista i ha demanat als líders polítics de l'esquerra valenciana "responsabilitat i altura de mires" per a abordar una coalició que "pose en el centre de l'agenda política els problemes que afecten els valencians".

Destacats