Joan Ribó serà el candidat de Compromís a l'Alcaldia amb el suport del 90, 14% en Primàries

Guardar

riboprimaries
riboprimaries

L'alcalde de València i portaveu de Compromís per València, Joan Ribó, ha obtingut el suport de 5.519 persones durant el procés de primàries obertes a la ciutadania per a elaborar les llistes electorals de la coalició valencianista. El suport a la seua candidatura per tornar a ser el cap de llista a València per a les eleccions municipals del proper 26 de maig ha sigut d'un 90,14 per cent, el candidat més votat en primàries de tots els partits que en fan.

"Este resultat, en concret, i les primàries, en general, són una molt bona notícia que servix per encoratjar tota la militància, simpatitzants i la resta de la ciutadania per consolidar el canvi que vàrem iniciar ara fa quatre anys i continuar construint totes i tots junts la València dels barris, la València de les persones, que volem i mereixem", ha destacat Ribó.

L'alcalde ha recordat que el cens conformat per a estes primàries era més del doble respecte de les primàries d'ara fa quatre anys. "La participació final –ha dit- confirma el que ja es preveia amb el cens: que la gent està mobilitzada i il·lusionada. Mobilitzada perquè el canvi és imparable a València i la participació de cada persona és fonamental per continuar construint una ciutat més amable i justa, i il·lusionada perquè sabem que som més totes i tots els qui defensem una València diversa, plural, respectuosa, que aposta pels drets de tota la seua ciutadania i que arracona amb valentia qualsevol amenaça a la nostra convivència pacífica".

Joan Ribó també ha destacat la configuració final de la llista electoral de Compromís per València per als pròxims comicis locals. "És la millor llista, participada i escollida per la gent, sense imposicions ni de Madrid ni de Barcelona, com els passa als partits polítics que depenen del control de les seues directives nacionals, perquè amb Compromís són les valencianes i els valencians els qui decidim com es configuren les llistes electorals: des de la primera persona fins a l'última. Donem veu i vot a les persones perquè per a nosaltres la seua opinió és i serà sempre vinculant", ha afirmat. A més, ha posat en valor el perfil dels candidats i candidates que conformen la llista, "persones honrades amb una trajectòria solvent, que demostren el seu compromís amb l'activisme social, amb l'ecologisme i amb la defensa dels interessos de València".

La llista electoral

Els valencians i les valencianes han decidit que acompanyen a Joan Ribó en la llista electoral de Compromís per València les candidates i els candidats següents:

1. Joan Ribó2. Isabel Lozano3. Glòria Tello4. Pere Fuset5. Giusepe Grezzi6. Lucía Beamud7. Carlos Galiana8. Sergi Campillo9. Luisa Notario10. Alejandro Ramon11. Ferran Puchades12. Pilar Soriano13. Jordi Peris14. Anna Batlle15. Víctor Arroyo16. Isabel Garcia17. Joan Mansanet18. Ferran Senent19. Maria Margaix20. Raquel Romero21. Jordi Martínez22. Antonio Catalán23. Víctor Talens24. Javier Terrádez25. Josep Vicent Vayà26. Miquel Juan

Destacats